متن کامل خبر


 
فیوضات و ثمرات تلاش‌ها و مجاهدت‌های مخلصانه شهید سلیمانی در آینده شناخته تر خواهد شد

خلاصه خبر: مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و همراهان ایشان با حضور هیات رئیسه دانشگاه تربیت مدرس و تشکل های بسیجی و سایر گروههای دانشگاه و همچنین دانشجویان جبهه مقاومت اسلامی به شکل مجازی و نیمه حضوری برگزار شد.

مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و همراهان ایشان با حضور هیات رئیسه دانشگاه تربیت مدرس و تشکل های بسیجی و سایر گروههای دانشگاه و همچنین دانشجویان جبهه مقاومت اسلامی به شکل مجازی و نیمه حضوری برگزار شد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، در مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و همراهان ایشان با حضور هیات رئیسه دانشگاه تربیت مدرس و تشکل های بسیجی و سایر گروههای دانشگاه و همچنین دانشجویان جبهه مقاومت اسلامی به شکل مجازی و نیمه حضوری (با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی) برگزار شده بود، دکتر سید محمدتقی احمدی ریاست دانشگاه تربیت مدرس ضمن قدردانی از دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و تشکل های بسیج در برگزاری برنامه گرامیداشت شهید سلیمانی و سایر شهدای جبهه مقاومت اسلامی، افزود: جایگاه شهید حاج قاسم سلیمانی به علت فروتنی و تواضع ایشان، برای عامه مردم تا قبل از شهادت شان چندان روشن و معلوم نبود، اما حال این فرصت برای ما و عموم مردم فرهم شد تا شخصیت واقعی و ارزشمند سردار را بشناسیم و به خصوص فعالان فرهنگی دانشگاه از این ظرفیت جهت معرفی بیشتر وجوه مختلف این شهید عزیز بهره مند شوند.

دکتر احمدی در ادامه با ذکر خاطره ای از خدمت خود در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: برای بنده این افتخار بود که سه سال در سپاه پاسداران خدمت کنم و روزی که این نهاد مقدس تاسیس شد،آرزوی تمام جوانان انقلابی این بود که هر چه سریع تر پیام انقلاب اسلامی را به جهانیان برسانیم و تحقق این هدف باشکوه هرچه تمام تر در شهادت قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس دیده شد.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام دکتر سید مهدی ساداتی نژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربیت مدرس، با گرامیداشت یاد و خاطره سردار رشید اسلام و همرزمان شهید ایشان، با ذکر آیاتی از قرآن کریم و روایاتی از اهل بیت علیهم السلام، زندگی ارزشمند و حیات طیبیه ی شهید حاج قاسم سلیمانی را بسیار حائز اهمیت و قابل مطالعه دانست و افزود: انسان هایی که متولد می شوند، مسیرهای مختلفی در طول زندگی شان دارند. یا حیات شان بی اثر است، یا پس از مرگ شان، آثاری از آنها نمی ماند و یا انسان هایی که در مدت زندگی شان باعث ثمرات فراوان هستند و پس از نبودشان نیز جلوه و ظهور دارد.

دکتر ساداتی نژاد، مصداق عینی و بارز دسته ی سوم را شهید حاج قاسم سلیمانی در عصر معاصر دانست و ضمن تاکید بر ضرورت تداوم راه این شهید عزیز در جبهه مقاومت اسلامی، خاطرنشان کرد که فیوضات و ثمرات تلاش ها و مجاهدت های مخلصانه ی این شهید بزرگوار رفته رفته شناخته تر خواهد شد.

سپس سردار محمود چهارباغی رئیس سابق توپخانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همرزم شهید قاسم سلیمانی در سوریه، به ذکر خاطراتی از مجاهدت های این سردار سرافراز در دوران دفاع مقدس و جبهه مقاومت اسلامی پرداخت. ایشان اخلاص فردی و شجاعت نظامی در شخصیت سردار سلیمانی را بسیار قابل توجه دانست و افزود: در میدان جنگ هر جایی که سخت تر و پر مخاطره تر از سایر جاها بود، سردار را در آنجا می دیدیم که شجاعانه حضور دارد.

در ادامه برنامه، استاد باقر العارضی از دانشگاه کربلا، به عنوان مهمان مدعو و به شکل مجازی به بیان نکاتی پیرامون مجاهدت ها و رشادت های شهید ابومهدی المهندس و شهید قاسم سلیمانی پرداخت و تاکید کرد: از ثمرات شهادت این دو فرمانده بزرگ، از بین رفتن نقاق و تفرقه ای بود که منافقین و دشمنان اسلام تلاش می کردند بین دو ملت ایران و عراق ایجاد کنند.

در پایان این مراسم پس از اهدای لوح تقدیر به دانشجویان عراقی مشارکت کننده در برپایی برنامه، افراد حاضر در مراسم با اهدای دسته گل و ادای احترام به مزار شهدای گمنام دانشگاه، با آرمان های مقدس انقلاب اسلامی تجدید پیمان داشتند.


29 دی 1399 / تعداد نمایش : 781