متن کامل خبر


 
برخی با ذوق‌زدگی از آشوبگران حمایت و ماهیت خود را نمایان کردند

خلاصه خبر: مسئول نهاد رهبری در دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به ناآرامی‌های اخیر گفت: در این جریان عده‌ای با ذوق زدگی، به سرعت وارد صحنه حمایت از آشوبگران شدند و ماهیت خود را به ملّت نمایاندند.

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام فلاح رفیع مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربیت مدرس در جلسه شورای دانشگاه و در ادامه بحث عقلانیت گفت: ما هر چه جلوتر می‌رویم نسبت به غرب شناخت بیشتر و واقع بینانه‌تری پیدا می کنیم و گوئی ذهنیت‌ها به عینیت و تحقق خارجی نزدیک تر می‌شود.

وی ادامه داد: البته باید سعی کنیم از نگاه افراطی و تفریطی پرهیز کنیم، بخصوص در دانشگاهها که جای پژوهش و مطالعات عمیق است.

فلاح‌رفیع تصریح کرد: در دانشگاه از نگاه‌های سطحی و شعاری باید فاصله بگیریم بویژه استادان دانشگاه. اگر گاهی دانشجویان حرکتهایی انجام می دهند این می تواند از خصلت جوانی و سر پر شور آنها نشات گرفته باشد.

این استاد دانشگاه افزود: آرمان خواهی جوانان اقتضائاتی دارد که از افراد فرهیخته و جاافتاده انتظار آن‌گونه برخوردها نمی رود.

وی گفت: ما در جریانات اخیر متاسفانه مشاهده کردیم برخی که در کسوت هیأت علمی دانشگاه هستند، ذوق زده شدند و به سرعت خود را وارد صحنه کردند و در راستای صدای آمریکا و اسرائیل فریاد وا ملتا و واویلتا سر دادند. دقیقا همان حرفایی را زدند و در فضای مجازی پخش کردند که انسان اگر اسم نویسنده و گوینده را کنار بگذارد هیچ فرقی بین اراجیفی که رئیس جمهور معلوم الحال امریکا گفت و سخنان اینان دیده نمی‌شود. البته تعداد این افراد به حدی قلیل است که شاید قابل ذکر هم نباشد.

فلاح رفیع افزود: شاید بعضی تلاش می کردند به این آقایان خوش‌بین باشند، اما اینگونه حرکتها در چنین شرایط بطور کلی نسبت به خط فکری آنها و موضع گیری خصمانه‌ شان با نظام و متأسفانه دیدگاه فاشیستی آنها آب پاکی را روی دست افراد خوش بین ریخت. «خوش بود اگر محک تجربه آید به میان». یکی به سرعت با رسانه‌های خارجی مصاحبه می‌کند. یکی بیانیه در حمایت از اغتشاش گران سر می دهد، اشک تمساح برای آشوبگران و تخریب گران به اموال بیت المال و دولت و ملت می ریزد.

وی ادامه داد: اساساً انتقادی به معترضان واقعی نیست. اینکه هر ملتی حق دارد معترض تصمیم حاکمانش باشد. مردم ما هم مشکلات معیشتی دارند. قیمت حاملهای انرژی از جمله بنزین آیا باید گران می شد یا نه؟ آیا 300 درصد افزایش یکباره قیمت بنزین درست بود یا نه؟ چرا دولت چنین کرد؟ علتش چه بود؟ حال که این تصمیم گرفته شد چرا با مردم صحبت نکردند؟چرا مردم را توجیه نکردند؟چرا نمایندگان مردم را در جریان امر قرار ندادند؟ و اینکه آیا افزایش قیمت بنزین تاثیری بر قیمت دیگر کالا ها و خدمات ندارد؟

این استاد دانشگاه گفت: اینها و دهها سوال دیگر در ذهن مردم بوده و هست. اینها جواب دارد یا ندارد. به هرحال مردم حق دارند بپرسند، حتی به خیابان‌ها بیایند، حرف و صدای خود را به مسئولان برسانند. اما کسی حق ندارد به اموال بیت المال حمله کند، سرمایه‌های ملی و شخصی را به آتش بکشند، به جان و مال مردم هم رحم نکنند. امنیت مردم را مختل کنند. این یعنی ایجاد ناامنی و رعب و وحشت.

وی تاکید کرد: هیچ نظامی اجازه این کار را نمی دهد و نباید بدهد. حالا اگر نظام با این آشوب گرانی که به جان و مال و ناموس مردم تعرض کردند، برخورد کند، از آشوبگران باید حمایت شود؟ آیا باید به آشوبگران میدان داده شود؟ معنای اینگونه فریادها در حمایت از اغتشاشگران چیست؟!

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه تربیت مدرس اضافه کرد: یکی از واقعیاتی که در این جریان اخیر بیش از پیش آشکار شد نقش رهبری و موضع گیری حکیمانه ی ایشان بود. این موضوع خیلی مهم و اساسی است. دولت تصمیمی می گیرد، سران قوا هم در مجموع آن را تایید می‌کنند و این می شود تصمیم سه قوه .

فلاح رفیع اظهار داشت: در این شرایط ایشان از بین گزینه های متعدد از قبیل سکوت، موضع گیری دوپهلو، مخالفت با تصمیم قوا و غیره تنها گزینه حمایت مشروط را اتخاذ می فرمایند که با گذشت چند روز و فاصله گرفتن از شرایط داغ روزهای اول معلوم شد این کار حکیمانه ترین تصمیم بود. مردم صف خود را از آشوبگران جدا کردند، دولت با خیال راحت تری تلاش برای جمع کردن اوضاع و سر و سامان بخشیدن به وضعیت برآمد.

وی گفت: اگر رهبری چنین موضع گیری نمی کردند دولت عملاً با بن‌بست مواجه می‌شد. این یعنی نقش و جایگاه یک رهبر حکیم و فرزانه رهبری که با یک تصمیم به جا دنیا را مبهوت کرد. همه نقشه‌ها را نقش بر آب کرد. و دوباره اوضاع به حالت آرامش بازگشت.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: اما در اینجا نباید یک نکته را فراموش کرد و آن تلاش هر چه بیشتر مسئولان برای رفع مشکلات معیشتی مردم. در این بین نباید منافع جناحی و در دست گرفتن کرسی های مجلس و غیره موجب شود تا مسئولان مردم را فراموش کنند. مردم به شدت از وضعیت پیش آمده دلخور هستند. آرامش ایجاد شده به معنای معترض نبودن آنها به اوضاع نیست. البته دولت روزهای سختی را در پیش رو دارد، چرا که با افزایش قیمت بنزین کنترل قیمت‌ها کار ساده‌ای نیست.

فلاح رفیع افزود: چرا عده‌ای صدای این همه مردمی که در حمایت از نظام خود به میدان آمدند را نمی‌شنوند و نادیده می‌گیرند؟! مردم یکبار دیگر بلکه پس از دهها بار دیگر در حمایت از اصل نظام و رهبری آن به میدان آمدند. چرا عده ای نمی خواهند این مردم را ببینند. آیا اینها جزء این ملت نیستند؟

وی گفت: مردمی که در حمایت از نظام و رهبری در سراسر این کشور به خیابان ها آمدند، عموم آنان به وضعیت معیشتی معترض اند و بهبود وضعیت را مطالبه می کنند. اما این را هم می‌فهمند که ما نباید اجازه به بیگانه بدهیم تا در صدد ضربه به اصل و پایه نظام برآید.

فلاح رفیع تصریح کرد: ما به فرموده رهبری چاره ای نداریم جز اینکه معضلات و مشکلاتمان را بدون چشم دوختن به خارج از این کشور بدست خودمان حل کنیم و البته این به معنای قطع ارتباط با دنیا نیست، بلکه به معنای باور و اعتقاد راسخ به منابع انسانی و طبیعی فوق العاده‌ی این کشور است و اینکه باید این منابع عظیم را شناخت به آنها باور داشت و آنها را با مدیریتی صحیح و انقلابی در مسیر درست به راه انداخت.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه تربیت مدرس گفت: جز این راهی برای رهایی از معضلات وجود ندارد .چنانچه کسانی غیر از این چیزی در سردارند، سخت در اشتباه هستند. شاهد عینی بر این اشتباه هم تجربه تاریخی ما بوده است و هم ملت های اسلامی در دوره اخیر و نیز تجربه اخیر نشان داده است که ما نمی‌توانیم به دیگران اتکا کنیم. این واقعیتی است که عموم مردم ما خوب آن را درک کرده اند. مهم اینست که قشر قابل توجهی از مسئولان نیز باید این را باور کنند و همه باید از گذشته درس بگیریم.


5 آذر 1398 / تعداد نمایش : 771