En
  • دکتری (1382)

    صنایع غذایی (کلوئیدهای غذایی)

    لیدز، لیدز، انگلستان

  • کارشناسی‌ارشد (1373)

    علوم و صنایع غذایی (تکنولوژی مواد غذایی)

    دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی، تهران، ایران

  • کارشناسی (1370)

    علوم تغذیه

    دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی، تهران، ایران

  • کلوئیدهای غذائی و رئولوژی، فناوری نانو، فناوری میکروامولسیون، فناوری های نوین

    آقای دکتر سلیمان عباسی از دی ماه سال 1382 تاکنون نخست با عنوان استادیار و اکنون به عنوان استاد تمام در دانشگاه تربیت مدرس مشغول به کار می باشند. ایشان علاقه مند به پژوهش در زمینه کلوئیدهای غذایی و رئولوژی، هیدروکلوئیدها، فناوری نانو، برهم کنش ماکرومولکول ها (پروتئینها، کربوهیدراتها و لیپیدها)، فناوری میکروامولسیون و کاربرد فناوی های نوین در فراوری مواد غذایی هستند. نامبرده تاکنون بیش از 70 مقاله تحقیقاتی چاپ شده در مجلات معتبر بین المللی، 60 مقاله در مجلات داخلی، سه فصل در کتاب های انگلیسی، 2 فقره ترجمه کتاب و 6 مورد ثبت اختراع در کارنامه علمی خود دارند. ایشان همچنین بیش از 50 مقاله در کنفزانس های خارجی و 120 مقاله در کنفرانس های داخلی ارائه کرده اند. آقای دکتر عباسی درجه های کارشناسی و کارشناسی ارشد را از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی تهران (در سال های 1370 و 1373) و دکتری تخصصی را از دانشگاه لیدز انگلستان (در سال 1382) دریافت نموده و تاکنون راهنمائی 32 و مشاوره 30 دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری را عهده دار بوده ند. لازم به ذکر است که نامبرده در حال حاضر در مرخصی بدون حقوق بوده ولی همچنان به فعالیت های علمی، راهنمایی و مشاوره دانشجویان مشغول می باشند.

    ارتباط

    رزومه

    زبان:

    سال:

    نوع:

    دروس نیمسال جاری

      داده ای یافت نشد

    دروس نیمسال قبل

      داده ای یافت نشد
    • 1391
      صادقي نمازي, الهه
      بهينه سازي شرايط توليد نانوامواسيون اسانس روغني پوست ليمو
    • 1396
      يوسفي, نگين
      ارزيابي كارايي برخي روش?هاي شيميايي، روي بهبود مقاومت حرارتي پراكنش?هاي پروتئيني
    • عضو هیات تحریریه
    • عضو هیات ممتحنه و ارزشیابی رشته علوم و صنایع غذایی
    • عضوشورای پژوهشی
      داده ای یافت نشد

    مهم

    جدید

      اطلاعیه ای درج نشده است