فراخوان وبینار " معرفی کانون پتنت ایران و خدمات "- آکادمی کانون پتنت ایران
آكادمی كانون پتنت ايران، وبینار "معرفی کانون پتنت ایران و خدمات " را در 5 اسفند ماه برگزار می‌کند.
22بهمن1399
موضوع: فراخوان وبینار " اسرار تجاری "- آکادمی کانون پتنت ایران
آكادمی كانون پتنت ايران، وبینار " اسرار تجاری " را در 28 بهمن ماه برگزار می‌کند.
22بهمن1399
فراخوان وبینار " علامت تجاری"- کانون پتنت ایران
آكادمي كانون پتنت ايران، وبینار " علامت تجاری " را در 14 بهمن ماه برگزار می‌کند.
5بهمن1399
فراخوان برگزاری کارگاه آموزشی "آشنایی با شیوه نامه دوره فرصت مطالعاتی در صنعت و جامعه"-دفتر پژوهش‌های کاربردی و فناوری
کارگاه آموزشی "آشنایی با شیوه نامه دوره فرصت مطالعاتی در صنعت و جامعه" ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس در روز 8 بهمن ماه بصورت آنلاین برگزار می‌شود.
3بهمن1399
معرفی سامانه ملی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع)
اطلاع رسانی جزئیات بند ح تبصره 9 قانون بودجه کشور و سامانه ساتع
12مهر1399
کارگاه ویرایش و درست نویسی دانشگاه تربیت مدرس
مرکز تحقیقات زبان و ادبیات فارسی برگزار می‌کند
کارگاه ویرایش و درست نویسی
کارگاه ویرایش و درست نویسی توسط مرکز تحقیقات زبان و ادبیات فارسی برگزار می‌شود.
7آبان1396
برگزاری یادروز بزرگداشت عطار
یادروز بزرگداشت عطار روز شنبه 26 فروردین 1396در سالن میرحسنی دانشکدۀ علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس از سوی معاونت فرهنگی با همکاری مرکز تحقیقات زبان و ادبیات فارسی برگزار شد.
27فروردين1396
با حضور رئیس دانشگاه و سفیر فنلاند؛
آئین رونمایی از برگردان شاهنامه فردوسی به زبان فنلاندی برگزار شد
آئین رونمایی از برگردان شاهنامه فردوسی به زبان فنلاندی چهارم اردیبهشت ماه با حضور دکتر احمدی رئیس دانشگاه، هری کمراینن سفیر فنلاند، پروفسور یاکوهامین آنتیلا و دکتر ویتامکی اساتید دانشگاه هلسینکی، دکتر غلامحسین زاده رئیس دانشکده علوم انسانی، دکتر ذوالفقاری رئیس مرکز تحقیقات زبان و ادبیات فارسی، اساتید و دانشجویان گروه زبان و ادبیات فارسی در سالن اجتماعات دکتر میرحسنی برگزار شد.
5ارديبهشت1395