سه‌شنبه 22 مهر 1399 96

فراخوان مناقصه عمومی سرويس، تعمير، نگهداري و راهبري تأسيسات مکانيکي و الکتريکي دانشگاه

دانشگاه تربیت مدرس امور مربوط به خدمات سرویس، تعمیر، نگهداری و راهبری تأسیسات مکانیکی و الکتریکی خود در پردیس مرکزی، دانشکده کشاورزی و دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی را از طریق مناقصه عمومی به پیمانکاران واجد شرایط واگذار می کند.

بر این اساس دانشگاه به مدت یکسال از تاریخ اول آذر ۹۹ تا ۳۰ آبان ۱۴۰۰ سرويس، تعمير، نگهداري و راهبري تأسيسات مکانيکي و الکتريکي پرديس مرکزي دانشگاه واقع در خيابان جلال‌آل‌احمد، دانشكده كشاورزي واقع در پيكان شهر - بلوار پژوهش و دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی واقع در استان مازندران، شهرستان نور، خیابان امام خمینی، بلوار امام رضا را به پیمانکاران واجد شرایط (حقوقی) واگذار می کند.
واجدين شرايط براي کسب اطلاعات بيشتر و اخذ اسناد ارزيابي پيمانکاران و تحویل اسناد مذکور به همراه مدارک درخواستی (رزومه شرکت) از تاريخ انتشار آگهي ( ۲۱ مهر ) به مدت یک هفته به آدرس : تهران، تقاطع جلال‌آل‌احمد، ساختمان مرکزی، مدیریت امورمالی، اتاق ۲۳۹ (دبیرخانه کمیسیون معاملات، تلفن ۸۲۸۸۳۲۶۵ مراجعه نمايند.
بدیهی است به اسناد تحویل شده بعد از مهلت تعیین شده ترتیب اثر داده نخواهد شد. دانشگاه پس از بررسی اسناد و مدارک واصله در چارچوب ضوابط و مقررات نسبت به ارزیابی کیفی اقدام و از شرکت‌های واجد شرایط جهت دریافت اسناد مناقصه متعاقباً دعوت بعمل خواهد آورد. همچنین دانشگاه در رد يا قبول کليه پيشنهادها مختار است و هزينه آگهي بر عهده برنده مناقصه خواهد بود.
فایل اسناد ارزیابی کیفی متقاضیان را از اینجا دریافت کنید.