سه‌شنبه 15 مهر 1399 2676

دستور العمل جدید نحوه حضور دانشگاهیان تا اطلاع ثانوی ابلاغ شد

هیأت رییسه دانشگاه طی جلسه فوق العاده روز سه شنبه ۱۵ مهرماه ۹۹ نحوه حضور دانشگاهیان تا اطلاع ثانوی را تعیین و برای اجرا ابلاغ کرد.

دستور العمل جدید نحوه حضور دانشگاهیان تا اطلاع ثانوی ابلاغ شد

در اجرای بخشنامه استانداری تهران و با توجه به گزارش مرکز بهداشت مبنی بر افزایش فزاینده و نگران کننده آمار دانشگاهیان مبتلا به کرونا طی چند روز گذشته، به منظور پیشگیری از شیوع بیماری، هیأت رییسه دانشگاه طی جلسه فوق العاده روز سه شنبه ۱۵ مهرماه جارچوب نحوه حضور دانشگاهیان تا اطلاع ثانوی را تعیین نمود.
بر این اساس کلیه فعالیتهای اعضای هیأت علمی اعم از آموزشی، پژوهشی، حضور در جلسات گروه، جلسات دفاع از پروپوزال، پایان نامه و رساله، راهنمایی و مشاوره دانشجویان کماکان بصورت مجازی ادامه خواهد داشت. در صورت ضرورت و بنا به تشخیص عضو هیأت علمی، مدیر گروه و یا هیأت رییسه دانشکده، حضور افراد در محل کار برای مدت کوتاه بلامانع خواهد بود.
فعالیت اداری کارکنان در واحدهای مختلف به صورت دورکاری خواهد بود و در صورت ضرورت و موارد اجتناب ناپذیر بنا به تشخیص مسئول واحد صرفا برای خدمات اولویت دار به صورت حداقلی می توانند در محل کار حضور یابند. جانبازان با سابقه بیماری تنفسی، کارکنان بالای 60 سال، افراد دارای بیماری زمینه ای، زنان باردار وبانوان دارای فرزند خردسال مشمول حداقل حضور نخواهند بود. در این راستا مسئولین واحدها می بایست پیشاپیش اسامی افرادی که حسب ضرورت جدی و نیاز قطعی در محل کار حضور می یابند را به امور اداری اعلام نمایند تا مجوز حضور آنها در این دوره صادر و ارائه گردد.
بر اساس این ابلاغیه اداره حراست از ورود کارمندانی که فاقد مجوز هستند ممانعت خواهد کرد. همچنین ورود کلیه مراجعین متفرقه به دانشگاه تا اطلاع ثانوی ممنوع بوده و در صورت ضرورت وفق دستورالمل معاونت پشتیبانی و بنا به تشخیص واحدهای ذیربط مراتب می بایست از قبل با اداره حراست هماهنگ شود.
همچنین کلیه مراسم، نشستها و اجتماعات حضوری تا اطلاع ثانوی لغو می گردد.
گفتنی است در صورت ابلاغ بخشنامه ها و راهبردهای جدید از مراجع ذیربط، اصلاحات لازم در دستورالعمل ها اعمال و ابلاغ خواهد شد.