چهارشنبه 2 مهر 1399 326

انتشار بروشور آموزشی "نکات کنترل و پیشگیری از ابتلا به بیماری های واگیردار در زندگی خوابگاهی"

سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با توجه به ضرورت حضور فیزیکی برخی دانشجویان در دانشگاهها، بروشور آموزشی "نکات کنترل و پیشگیری از ابتلا به بیماری های واگیردار از جمله کرونا ویروس در زندگی خوابگاهی" را منتشر کرد.

دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، با توجه به ادامه همه گیری بیماری کووید19 و ضرورت احتمالی حضور فیزیکی برخی از دانشجویان در دانشگاهها همچنین اهمیت رعایت اصول و پروتکل های بهداشتی در قطع زنجیره بیماری، بروشور آموزشی "نکات کنترل و پیشگیری از ابتلا به بیماری های واگیردار از جمله کرونا ویروس در زندگی خوابگاهی" را به منظور حفظ سلامت دانشجویان در محیط های دانشگاهی تهیه و منتشر کرد.
محتوای این بروشور توسط مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تهیه شده است.
برای مطالعه این بروشور آموزشی اینجا را کلیک کنید.