چهارشنبه 2 مهر 1399 227

اقدام نمادین دونده دانشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس

به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس، قهرمان دو و میدانی دانشگاه در اقدامی نمادین مسیر دانشگاه تا گلزار شهدای بهشت زهرا را دوید.

اقدام نمادین دونده دانشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس

رضا خدادادي، از كاركنان و دوندگان صاحب نام دانشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس در اقدامی نمادین مسیر دانشگاه تا مزار شهدای بهشت زهرا را دوید.
وي كه صاحب عناوين مختلف كشوري در اين رشته است، حركت خود را از ساعت ۹ صبح روز اول مهر ماه از مقابل يادمان شهداي گمنام دانشگاه آغاز کرد.
همچنین به مناسبت چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس برنامه ذکر خاطره و روایتگری پس از نماز ظهر و عصر در مسجد دانشگاه برپاست.
در این برنامه که از ۳۱ شهریور ماه آغاز و تا چهارم مهر ماه ادامه دارد، دکتر مسعود منجزی، دکتر مسلمی نایینی،‌ دکتر عبدالعلی علیزاده ، مهدی قیومی و سید ناصر میری به ذکر خاطره و روایتگری از دوران دفاع مقدس می پردازند.