سه‌شنبه 1 مهر 1399 384

جزئیات طرح ساماندهی اساتید حق التدریس

معاون آموزشی دانشگاه از ساماندهی اساتید حق التدریس و اضافه شدن دو پایه کارآمدی و ممتازی به پایه های ترفیع سالیانه خبر داد.

جزئیات طرح ساماندهی اساتید حق التدریس

دکتر محمدرضا کلباسی در گفتگویی در تشریح جزئیات طرح دانشگاه برای ساماندهی حق التدریسی ها گفت: براساس این طرح برای حق التدریسی ها دو پایه «ممتازی» و «کارآمدی» در پایه های سالیانه در نظر گرفته ایم؛ یعنی اگر امتیازاتِ فعالیت های پژوهشی و آموزشی یک استاد ۲ یا ۴ برابر امتیازات مرسوم یک پایه باشد، می تواند پایه ممتازی یا کارآمدی بگیرد. هنوز رقم پرداختی مربوط به این دو پایه نهایی نشده است.
معاون آموزشی دانشگاه افزود: وزارت علوم تمایل دارد حق حق التدریسی ها ساماندهی شوند و دانشگاه ها به جای پرداخت مستقیم به حق التدریس ها، آن را در قالب بهتری به اساتید پرداخت کنند. تصمیم دانشگاه ها این است که براساس میزان کارانه و فعالیت اساتید پرداخت های حق التدریس تغییر کند.
وی ادامه داد: وقتی این پایه به استاد تعلق می گیرد، در ردیف حقوقی او اضافه خواهد شد و استاد به جای اینکه حق التدریسی خود را چند ماه یکبار دریافت کند، به شکل ماهانه علاوه بر حقوق خودش دریافتی جداگانه ای خواهد داشت. حتی این پایه و پرداختی مربوط به آن در سنوات باقی می ماند و حتی بعد از بازنشستگی از مزایای آن برخوردار می شود.
معاون آموزشی دانشگاه با بیان این مطلب که این طرح هم اکنون در هیات امنای دانشگاه به تصویب رسیده است، گفت: طرح مذکور در واقع برآیندی از ۲-۳ طرح است که با آن چیزی که دانشگاه تهران طراحی کرده، شباهت هایی دارد.