دوشنبه 31 شهریور 1399 276

گرامی باد آغاز هفته دفاع مقدس

رییس دانشگاه با صدور پیامی، چهلمین سالگرد دفاع مقدس را گرامی داشت.

گرامی باد آغاز هفته دفاع مقدس

دکتر محمدتقی احمدی رییس دانشگاه در این پیام آورده است:
هشت‌سال دفاع‌مقدس و ایثار و مقاومت ملت سلحشور ایران اسلامی یکی از مقاطع تاریخی مهم و الهام ‌بخش است که پس از گذشت چهل سال همچنان بر تارک تاریخ این مرز و بوم می درخشد.
حماسه‌ سازان دفاع مقدس با تأسی از مکتب حسینی (ع) و نهضت عاشورا در جنگی نابرابر مقابل ظلم و استکبار بیگانگان ایستادند و فرهنگ ایثار و پایمردی را برای نسل های بعد از خود به یادگار گذاشتند.
امروز در چهلمین سالگرد دفاع مقدس و در سایه رشادت ها و جانفشانی های دلاورمردان و اسوه های این ملت، دانشگاه ها در مسیر رشد و بالندگی قدم نهاده اند و با وجود تهدیدها و تحریم های ناجوانمردانه با اتحاد و تلاشی مضاعف در جهت خوداتکایی و خودکفایی هرچه بیشتر کشور گام بر می دارند.
اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن چهلمین سالگرد دفاع مقدس، یاد و خاطره شهیدان والامقام جنگ تحمیلی را گرامی داشته و امیدوارم در جبهه علم و فناوری، سرباز خوبی برای کشور عزیزمان باشیم و بتوانیم راه امام شهدا و شهیدان گلگون کفن ایران اسلامی را ادامه دهیم.