یکشنبه 16 شهریور 1399 482

دانشجوی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه در میان برگزیدگان کنگره بین المللی رویان

راضیه نجفلو دانشجوی دکتری بیوانفورماتیک دانشگاه، در میان برگزیدگان بیست و یکمین کنگره بین المللی پزشکی تولید مثل رویان قرار گرفت.

دانشجوی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه در میان برگزیدگان کنگره بین المللی رویان

در این دوره از کنگره رویان که با حضور معاون پژوهش و فناوری وزارت بهداشت، رئیس جهاددانشگاهی، رئیس پژوهشگاه رویان و رئیس انجمن علمی باروری و ناباروری برگزار شد از تعدادی محقق رویان و شرکتهای اسپانسر این رویداد تقدیر به عمل آمد. راضیه نجفلو دانشجوی دکتری بیوانفورماتیک دانشگاه تربیت مدرس از برگزیدگان در بخش پزشکی تولید مثل بود.
در این رویداد محققانی از کشورهای مختلف همچون امریکا، آلمان، سوئیس، ایتالیا، انگلستان، سوئد، استرالیا، اسپانیا، فنلاند، نیوزلند، چین، اندونزی، سنگاپور، کانادا به صورت مجازی سخنرانی کردند.
گفتنی است بیست و یکمین کنگره بین المللی پزشکی تولید مثل رویان، شانزدهمین کنگره بین المللی بیولوژی و فناوری سلولهای بنیادی رویان و پانزدهمین سمینار پرستاری و مامایی در پزشکی تولید مثل رویان در محل پژوهشگاه رویان ۱۲ تا ۱۶ شهریور ۹۹ به صورت مجازی برگزار شد.