شنبه 15 شهریور 1399 660

انتخاب دانشجوی دکتری زمین شناسی اقتصادی دانشگاه به عنوان دانشجوی برتر کشوری

دکتر سید هدایت‌اله موسوی مطلق دانش‌آموخته دوره دکتری زمین‌شناسی اقتصادی دانشگاه، به عنوان دانشجوی برتر کشوری انتخاب و موفق به کسب جایزه مرحوم دکتر یعقوب پور شد.

انتخاب دانشجوی دکتری زمین شناسی اقتصادی دانشگاه به عنوان دانشجوی برتر کشوری

در مراسم اختتامیه دوازدهمین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی که ۱۲ شهریور ماه به صورت مجازی در دانشگاه بوعلی سینا همدان برگزار شد، دکتر سید هدایت‌اله موسوی مطلق دانش‌آموخته دوره دکتری زمین‌شناسی اقتصادی دانشکده علوم پایه دانشگاه، براساس جمع کل امتیازات آموزشی و پژوهشی، به‌عنوان دانشجوی برتر کشوری (دکتری زمین‌شناسی اقتصادی سال ۱۳۹۸) انتخاب گردید و جایزه مرحوم دکتر عبدالمجید یعقوب پور توسط انجمن زمین شناسی اقتصادی به وی تعلق گرفت.
وی دوره کارشناسی خود را در رشته زمین‌شناسی دانشگاه زنجان، دوره کارشناسی ارشد را در گرایش زمین‌شناسی اقتصادی دانشگاه تبریز و دوره دکتری را در گرایش زمین‌شناسی اقتصادی در دانشگاه تربیت مدرس در سال ۹۸ به پایان رساند. دکتر موسوی مطلق همچنین به عنوان پژوهشگر برتر سال ۱۳۹۸ استان زنجان نیز انتخاب شده است.
گفتنی است سال گذشته دکتر نرگس یاسمی دیگر دانش‌آموخته دوره دکتری گروه زمین‌شناسی اقتصادی به‌عنوان دانشجوی برتر کشوری دکتری زمین‌شناسی اقتصادی انتخاب شده بود.