چهارشنبه 25 تیر 1399 215

رییس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه: ماسک های سوپاپ دار به هیچ وجه توصیه نمی شود

پیرو بخشنامه الزامی شدن استفاده از ماسک در تمام محیط های دانشگاه، از کلیه دانشگاهیان درخواست می شود از ماسک های استاندارد از جمله ماسک سه لایه استفاده کنند. ماسک های سوپاپ دار به هیچ وجه توصیه نمی شود.

رییس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه: ماسک های سوپاپ دار به هیچ وجه توصیه نمی شود

رییس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه با اعلام این موضوع به تصور اشتباه مردم در مورد ماسک های سوپاپ دار و ماسک های فیلتردار اشاره کرد و گفت: عموم مردم به اشتباه ماسک های سوپاپ دار را ماسک های فیلتردار می نامند و برخی تصور می کنند که سوپاپ همان فیلتر است؛ در حالی که کار سوپاپ در واقع خروج راحت تر هوای بازدمی است و اگر فردی بیمار یا ناقل بدون علامت باشد با استفاده از ماسک های سوپاپ دار ذرات تنفسی خود را در هوا منتشر کرده و اطرافیان را در معرض خطر تماس با این ذرات قرار می دهد.
دکتر محمدرضا رئوفی افزود: همچنین در صورت نقص سوپاپ، آلودگی بدون عبور از فیلتر ماسک وارد ناحیه تنفسی فرد شده و سلامت وی را با خطر مواجه می کند.
وی تأکید کرد: با توجه به اینکه برخی از افراد ناقل بدون علامت هستند و برخی از افراد نیز در مرحله اولیه بیماری از ابتلای خود به کووید 19 اطلاع ندارند و در محیط های دانشگاه حضور دارند، پیشنهاد می شود همه دانشگاهیان از ماسک های استاندارد از جمله ماسک های سه لایه استفاده کنند و بنابراین استفاده از ماسک های سوپاپ دار به هیچ وجه توصیه نمی شود.