سه‌شنبه 24 تیر 1399 315

انتصاب دکتر جان احمدی به عنوان مشاور رییس دانشگاه

طی حکمی از سوی دکتر محمد تقی احمدی، دکتر فاطمه جان احمدی به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده منصوب شد.

انتصاب دکتر جان احمدی به عنوان مشاور رییس دانشگاه

در این حکم آمده است : " نظر به مراتب تعهد و شایستگی سرکار عالی به عنوان مشاور رییس دانشگاه در امور زنان و خانواده منصوب می شوید.
اميد است با استعانت از پروردگار متعال و بر اساس سیاست های ارتقاء مشارکت زنان در آموزش عالی که توسط شورای انقلاب فرهنگی تصویب شده است با تدبیر و عزم قوی و استفاده از توان و تجارب علمی همه همکاران گرانقدر در راستای اعمال این سیاست ها و ایفای وظایف تعیین شده موفق و مويد باشيد."
همچنين رییس دانشگاه در نامه اي جداگانه از دكتر منصوره موحدین مشاور پیشین در امور زنان و خانواده به خاطر تلاش و خدمات صادقانه وي در زمان تصدي سمت مذکور تقدیر و تشكر كرد.
گفتنی است جان احمدی دانش آموخته رشته تاریخ با گرایش تاریخ اسلام از دانشگاه تربیت مدرس بوده و تاکنون بیش بر یکصد پایان نامه و رساله دکتری را راهنمایی کرده است. وی در حال حاضر مدیر گروه تاریخ این دانشکده است و علاوه بر این در کارنامه خود مسئولیت معاونت اداری و مالی دانشکده علوم انسانی را نیز دارا می باشد.