سه‌شنبه 24 تیر 1399 496

مدیر جدید امور آموزشی دانشگاه منصوب شد

با حکم رییس دانشگاه، دکتر سید مسعود موسوی به عنوان مدیر امور آموزشی دانشگاه منصوب شد.

مدیر جدید امور آموزشی دانشگاه منصوب شد

در این حکم كه به امضاي دكتر محمد تقي احمدي رسيده، آمده است: " بنا به پیشنهاد معاون آموزشی دانشگاه و نظر به تعهد، تجارب و شایستگی جنابعالي، به سمت مدیر امور آموزشی دانشگاه منصوب مي شويد.
اميد است با توکل به خداوند سبحان، بر اساس برنامه راهبردي دانشگاه، با استفاده از توان و تجارب علمي همه همكاران، با تدبیر و عزم قوی برای اصلاح و بهبود فرآیندها، با بکارگیری روش های هوشمند و اتوماسیون کلیه خدمات آموزشی در راستای توسعه و ارتقای کیفیت آموزشی و پیشبرد اهداف دانشگاه و در ایفای وظایف تعیین شده موفق و مويد باشيد."
همچنين رییس دانشگاه در نامه اي جداگانه از دكتر محمد جعفر یوسفیان به خاطر تلاش و خدمات صادقانه وي در زمان تصدي سمت مدیر امور آموزشی تقدیر و تشكر كرد.
گفتنی است سید مسعود موسوي شفائي، مدرک دکتری روابط بین الملل خود را در سال ۱۳۸۶ از دانشگاه تهران دریافت کرد و از سال ۱۳۸۹ به عنوان عضو هیات علمی گروه روابط بین الملل دانشکده علوم انسانی مشغول به کار است. رتبه علمی وی دانشیار می باشد.