سه‌شنبه 24 تیر 1399 222

سی و هشتمین گزارش تخصصی "دیده بانی علمی کووید 19" در حوزه علوم پزشکی منتشر شد

دانشکده علوم پزشکی در راستای تولید و اشاعه محتوا علمی، گزارش شماره ۳۸ از سلسله گزارش های تخصصی خود با عنوان "دیده بانی علمی کووید 19" را منتشر کرد.

سی و هشتمین  گزارش تخصصی

سی و هشتمین قسمت از این گزارش های علمی با عنوان " سواد سلامت در بیماری کووید 19" توسط دکتر فاطمه زارعی از گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشکده علوم پزشکی تهیه و در اختیار دانشگاهیان قرار گرفت.
از آنجا که در حال حاضر واکسنی برای بیماری کووید 19 معرفی نشده، بهترین راه برای پیشگیری از بیماری و کنترل شیوع آن به رفتارهای فرد در پیروی از توصیه های بهداشتی وابسته است. سطح سواد سلامت افراد تاثیر بسزایی بر شناخت علائم بیماری، انجام رفتارهای پیشگیرانه و یافتن اطلاعات درست در مورد بیماری دارد.
این گزارش بر دریافت اخبار و توصیه های بهداشتی از منابع موثق (سازمان جهانی بهداشت، وزارت بهداشت، ستاد ملی مبارزه با کرونا) و مطالعه دستورالعمل های وزارت بهداشت تأکید دارد و توصیه می کند از اشتراک گذاری اخبار و اطلاعات غیر علمی خودداری شود.

مشاهده گزارش های تخصصی "دیده بانی علمی کوید 19"