سه‌شنبه 24 تیر 1399 275

روابط‌ عمومی دانشگاه تربیت مدرس در جشنواره روابط عمومی های برتر، رتبه سوم را کسب کرد

برگزیدگان جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری معرفی و تجلیل شدند.

در جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور،‌ روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس از میان ۱۱۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی، در بخش "روابط عمومي الكترونيك" حائز رتبه سوم شد.
اين جشنواره که ۲۳ تیرماه به صورت مجازي و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، آثار ارسالی روابط عمومی ها را در سه محور عمومي شامل "اطلاع رساني و ارتباط با رسانه ها"، "تبليغات و انتشارات در راستاي اجراي مديريت سبز" و "روابط عمومي الكترونيك" و دو محور ويژه شامل "مديريت سبز و مصرف بهينه منابع" و "مسئوليت اجتماعي" ارزیابی و از برترین های این عرصه تقدیر کرد.
در این جلسه دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روابط عمومی‌ها را به عنوان بازوی دانشگاه‌ها توصیف کرد و گفت: روابط عمومی‌ها باید دستاوردهای علمی دانشگاه‌ها و استادان را تبلیغ کنند.
دکتر غلامی افزود: روابط عمومی دانشگاه ها از جهت نگاه به وظایف و نقشی که می توانند داشته باشند، متحول شده است. دانش به روز کمک می کند آنچه رخ می دهد به بهترین وجه باشد؛ علاقه در محیط کاری محور اصلی موفقیت ها است.
وی تاکید کرد: شاید خیلی از کارها را از نظر شرایط عمومی نتوان به موقع انجام داد و مدیران روابط عمومی ها از ارتباط نزدیک برای تقویت روحیه همکاری و علاقه مندی در همکاران خود استفاده کنند.
در بخش دیگری از این جلسه مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم از ارسال ۵ هزار اثر از ۱۵۰ دانشگاه و موسسه به جشنواره روابط عمومی‌های برتر خبر داد.
علیرضا عبداللهی نژاد اظهار کرد: این جشنواره برای نخستین بار با شعار «دانشگاه سبز، روابط عمومی سبز» با هدف ایفای نقش روابط عمومی ها در مصرف بهینه منابع و حذف کاغذی بسیاری از روندهای اداری است.
وی درباره سایر اهداف این جشنواره گفت: تقدیر از روابط عمومی های برتر، توانمندسازی و ایجاد انگیزه برای روابط عمومی‌ها و ارتقا جایگاه روابط عمومی‌ها در نهاد گسترده آموزش عالی از اهداف این جشنواره است. جشنوار امسال قرار بود در اسفند برگزار شود که به دلیل شیوع کرونا به تعویق افتاد.
گفتنی است این جشنواره به صورت مجازي و با شعار دانشگاه سبز؛ روابط عمومي سبز، براي نخستين بار و به همت اداره كل روابط عمومي وزارت علوم برگزار شده است.
در جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي سراسر كشور، نزديك به ۱۱۰ دانشگاه يا موسسه وابسته به وزارت علوم حضور داشتند و دستاورد و عملكرد آنها از ابتداي سال ۱۳۹۷ تا پايان مهرماه ۱۳۹۸ در محورهاي پنجگانه بررسی شد.