شنبه 21 تیر 1399 159

انتشار سی و هفتمین گزارش تخصصی "دیده بانی علمی کووید 19" در حوزه علوم پزشکی

دانشکده علوم پزشکی در راستای تولید و اشاعه محتوای علمی، گزارش شماره ۳۷ از سلسله گزارش های تخصصی خود با عنوان "دیده بانی علمی کووید ۱۹" را منتشر کرد.

انتشار سی و هفتمین گزارش تخصصی

سی و هفتمین قسمت از این گزارش های علمی با عنوان "استفاده از آنتی بادی مونوکلونال در درمان کووید 19" توسط دکتر محسن رضایی از گروه سم شناسی دانشکده علوم پزشکی تهیه و در اختیار دانشگاهیان قرار گرفت.
با توجه به این مطلب که هنوز درمان قطعی برای مقابله با عفونت ناشی از ویروس کووید 19 وجود ندارد، از طرفی برخی داروها بر روی بیماران نتایج مثبتی داشته و برخی داروها نیز در مرحله مطالعات آزمایشگاهی و بالینی هستند، در این گزارش نتایج بررسی اثر برخی آنتی بادی ها مانند توسیلیزومب، اکولیزومب، سیلتوکسیمب، میولیزومب، ... در درمان بیماران مبتلا به کووید 19 ارائه می شود.
شواهد و نتایج حاصل از مطالعات نشان می دهند که آنتی بادی های مونوکلونال می توانند نقش مؤثری در جلوگیری از واکنش های شدید و غیرطبیعی در بیماران مبتلا به کووید 19 داشته باشند. البته این زمینه نیازمند تحقیقات بیشتر است.

مشاهده گزارش های تخصصی "دیده بانی علمی کوید 19"