یکشنبه 15 تیر 1399 180

فراخوان جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان

چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان برگزار می شود.

فراخوان جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف حمایت از آثار و تولیدات فرهنگی دانشجویان و ترغیب آنها به مطالعه کتاب، نه فقط به‌عنوان امری تکلیفی و در حوزه کتاب‌های درسی، بلکه در گستره وسیع آثار ادبی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و سیاسی، «چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان» را در محورهای دینی، اخلاقی و تربیتی، ادبی و هنری و اجتماعی و سیاسی برگزار می‌کند.
دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا سایر دانشگاه‌های جهان مورد تایید وزارت عتف که از اول اسفند ۱۳۹۷ تا پایان بهمن ۱۳۹۹ به یکی از زبان‌های فارسی، عربی یا انگلیسی کتاب منتشر کرده‌اند، می‌توانند تا ۳۰ بهمن ماه سال جاری آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.
علاقه مندان برای اطلاع از شرایط شرکت در جشنواره و چگونگی ارسال آثار به سامانه nbfcs.ut.ac.ir مراجعه نمایند.