چهارشنبه 11 تیر 1399 914

اعلام دستورالعمل برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

معاونت آموزشی دانشگاه، با توجه به دستورالعمل ابلاغی وزارت علوم در خصوص نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ دانشگاهها و بر اساس مصوبه هشتم تیرماه هیأت رئیسه دانشگاه، به منظور حفظ استانداردهای آموزشی و رعایت دقت و اعتبار امتحانات دروس مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری در شرایط خاص همه گیری کرونا، دستورالعمل و راهنمای برگزاری امتحانات را اعلام کرد.

اعلام دستورالعمل برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

دستورالعمل مذکور در در دو بخش شامل؛ بخش اول: مقررات و ضوابط برگزاری امتحانات پایان نیمسال و بخش دوم: شیوه های برگزاری امتحانات پایان نیمسال تهیه شده است. بر اساس این دستورالعمل امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ به صورت غیر حضوری، مطابق برنامه زمان بندی که از سوی اداره آموزش هر دانشکده تنظیم شده و به اطلاع دانشجویان رسیده است، با یک شیوه یکسان برای تمامی دانشجویان یک درس، برگزار می شود.
بنا بر دستورالعمل یاد شده، شیوه برگزاری امتحان با صلاحدید استاد درس با استفاده از یک یا چند روش از روش های؛ شفاهی، کتبی ( تستی- تشریحی-جزوه باز)، آزمون برخط (آنلاین) بدون نظارت و آزمون برخط (آنلاین) با نظارت، برگزار می شود. غیبت دانشجو در امتحان پایان نیمسال، تابع مقررات و ضوابط آموزشی جاری دانشگاه می باشد. امتحانات دروس مدرسی از ۱۴ تا ۱۹ تیرماه و امتحانات دروس تخصصی از ۲۱ تیرماه تا ۸ مرداد ۹۹ برگزار می شود. همچنین چگونگی برگزاری آزمون واحدهای عملی و ثبت نمرات مربوط، از اختیارت استاد درس خواهد بود.
علاقمندان می توانند برای کسب اطلاع بیشتر، فایل pdf دستورالعمل و راهنمای برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ را از طریق لینک زیر مطالعه کنند.
دریافت فایل دستورالعمل