سه‌شنبه 10 تیر 1399 290

امضای تفاهم نامه همکاری بین مرکز مطالعات آفریقا و مؤسسه مطالعات راهبردی و دیپلماسی دفاعی

مرکز مطالعات آفریقا دانشگاه و موسسه مطالعات راهبردی و دیپلماسی دفاعی وابسته به وزارت دفاع، هشتم تیرماه جاری تفاهم نامه همکاری مشترک امضا کردند.

در نشست امضاء و تبادل تفاهم‌نامه همکاری که هشتم تیرماه جاری با حضور دکتر سیروس احمدی سرپرست مرکز مطالعات آفریقا، دکتر اصغر زبرجدی رئیس موسسه مطالعات راهبردی و دیپلماسی دفاعی و مشاور وزیر دفاع، دکتر دهقان مشاور مرکز دیپلماسی اقتصادی وزارت دفاع، و جمعی از اعضای هیأت علمی مرکز مطالعات آفریقا در محل مؤسسه مطالعات راهبردی برگزار شد، سرپرست مرکز مطالعات آفریقا با اشاره به ظرفیت‌های بالای آفریقا برای ایران گفت: قاره آفریقا در سال‌های اخیر از رشد اقتصادی مناسبی برخوردار بوده است و ظرفیت‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، علمی و... خوبی برای همکاری میان ایران و کشورهای آفریقایی وجود دارد.
وی افزود: مرکز مطالعات آفریقا در حوزه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ژئوپلیتیکی درباره آفریقا در حال فعالیت است و برای هرگونه همکاری و تعامل با مراکز علمی و اجرایی کشور در جهت کمک به اجرای امور در زمینه‌های مطالعاتی افریقا آمادگی دارد.
سیروس احمدی تأکید کرد: امضای تفاهم‌نامه این مرکز با موسسه مطالعات راهبردي و ديپلماسي دفاعي سرآغازی است تا بتوانیم نیازهای مطالعاتی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حوزه آفریقا را برطرف کنیم.
در ادامه دکتر زبرجدی با استقبال از تعامل و همکاری مشترک با مراکز پژوهشی اظهار داشت: آفریقا یکی از مناطق مهم جهان است و انجام کار مطالعاتی و تحقیقاتی درباره ابعاد مختلف این قاره با هدف افزایش همکاری‌ها با کشورهای آن، مورد نیاز است.
وی ادامه داد: امضای تفاهم‌نامه میان مؤسسه مطالعات راهبردي و ديپلماسي دفاعي و مرکز مطالعات آفریقا مقدمه‌ای برای همکاری‌ها و تعاملات علمی دو مجموعه و بهره‌مندی از دانش و بینش لازم درباره آفریقا در راستای رفع نیازهای مجموعه وزارت دفاع است.