سه‌شنبه 10 تیر 1399 387

امتحانات دانشجویان عمدتا" به صورت مجازی و غیرحضوری خواهد بود

رییس دانشگاه با اشاره به مشخص شدن مدل برگزاری امتحانات در دانشگاه گفت: ثبت‌نام نو دانشجویان به صورت مجازی انجام می شود.

امتحانات دانشجویان عمدتا

دکتر احمدی در گفتگویی در پاسخ به این سوال که مدل برگزاری امتحانات در دانشگاه چگونه خواهد بود؟ گفت: با توجه به تجربه چندین دانشگاهی که زودتر امتحانات خود را برنامه ریزی کردند، ما به این جمع بندی رسیدیم که امتحانات ترکیبی از شفاهی و کتبی باشد و عمدتا به صورت غیر حضوری و مجازی برگزار شود.
رییس دانشگاه افزود: البته در حداقلی از موارد که اساتید ضروری می دانند، امتحان حتما باید به صورت حضوری برگزار شود، شرایط را برایشان فراهم خواهیم کرد، اما ممکن است امتحانات این بخش از دانشجویان با تاخیر انجام شود.
وی با اشاره به اینکه در حال تهیه دستورالعمل آموزشی در خصوص جزییات برگزاری امتحان هستیم، گفت: در حال حاضر یک دوره آشنایی تخصصی و کسب مهارت در خصوص نحوه برگزاری امتحان بوسیله نرم افزار ویژه برای اساتید در حال برگزاری است تا شاهد کمترین مشکلات در برگزاری امتحان باشیم.
دکتر احمدی با اشاره به اینکه پذیرش ورودی های جدید دانشگاه با تایید وزارتخانه از آبان ماه صورت می گیرد، گفت: ثبت‌نام این دانشجویان نیز به صورت مجازی انجام می شود.
رییس دانشگاه در ادامه تاکید کرد در ترم تحصیلی آینده تعداد خیلی کمی از کلاس ها حضوری تشکیل خواهد شد. وی اضافه کرد: دانشجویان جاری نیز ترم خود را با تایید نهایی وزارتخانه از ۱۵ شهریورماه آغاز خواهند کرد که ممکن است به صورت گروه بندی، حضوری و غیرحضوری برگزار شود.
احمدی در پایان گفت: برای دانشجویانی که در ترم آخر پژوهشی هستند، تمهیداتی در نظر گرفته شده تا در صورت نیاز به آزمایش های تکمیلی و نیاز به اسکان،‌ خوابگاه در اختیار آنها قرار گیرد