سه‌شنبه 10 تیر 1399 243

درخشش مجله حشره شناسی دانشگاه در میان مجلات علمی کشور

مجله Journal of Insect Biodiversity and Systematics دانشگاه به سردبیری دکتر علی اصغر طالبی در میان ۲۱ مجله علمی تخصصی گیاه پزشکی و حشره شناسی کشور، موفق به کسب رتبه اول شد.

درخشش مجله حشره شناسی دانشگاه در میان مجلات علمی کشور

بنا بر داده‎های پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) مجلۀ Journal of Insect Biodiversity and Systematics که توسط دانشگاه تربیت مدرس و با همکاری انجمن حشره‎شناسی ایران از سال ۲۰۱۵ انتشار خود را آغاز نموده است، با IF= 0.705 و بر اساس شاخص کیفیت Q1 در بین ۲۱ مجله تخصصی گیاهپزشکی و حشره‎شناسی رتبه اول، در میان ۳۷۳ مجله گروه علوم کشاورزی و زیست شناختی رتبه سوم و در بین ۷۳۶ مجله علوم زیستی رتبه هفتم را دریافت کرده است.
این مجله به سردبیری دکتر علی اصغر طالبی عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی، مدیر مسئولی دکتر احد صحراگرد از دانشگاه گیلان و مدیریت داخلی دکتر احسان رخشانی از دانشگاه زابل منتشر می شود و اعضای هیأت تحریریه نیز از چهره‎های برجسته علمی ایران، گرجستان، یونان، صربستان، اتریش و هلند هستند.
گفتني است مجله JOBS به صورت فصلنامه، مقالات تحقیقی، مروری و مونوگراف را در زمینه های رده‎بندی و تنوع گونه‎ای حشرات و سایر بندپایان به چاپ می‎رساند و در پایگاه CABI، Zoobank و چندین پایگاه ملی نظیر Magiran و SID ایندکس می‎شود.
علاقمندان می توانند برای آشنایی و کسب اطلاعات بیشتر به سایت مجله به نشانی https://jibs.modares.ac.ir مراجعه کنند.