یکشنبه 8 تیر 1399 303

معرفی دکتر«مهناز شایسته فر» به عنوان خادم نمونه فرهنگ رضوی

عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری به عنوان خادم نمونه فرهنگ رضوی معرفی شد.

معرفی دکتر«مهناز شایسته فر» به عنوان خادم نمونه فرهنگ رضوی

همزمان با دهه کرامت رضوی دکتر«مهناز شایسته فر» عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری به عنوان خادم نمونه فرهنگ رضوی معرفی و در برنامه تلویزیونی«چراغانی» شبکه ۳ مورد تجلیل قرار گرفت.
دکتر شایسته در گفتگویی در این باره اظهار داشت: حدود ۲۰ سال پیش فارغ التحصیل شدم و بعد از ورود به ایران در دانشگاه به عنوان هیات علمی جذب شدم. بعد از چندین سال که در دانشگاه مشغول به فعالیت بودم متوجه شدم منابع مطالعاتی برای دانشگاه بسیار اندک و کم است و به همین دلیل بعد از مدتی به سمتش منابعی رفتیم و متونی را ترجمه کردیم و شرق شناسانی که در این حوزه کار می کردند برای مطالعات و تحقیقات دانشجویان بسیار اثرگذار و مفید بود.
وی افزود: بعد از یک سری کتاب های ترجمه به سنت تالیف کتاب هایی در این حوزه رفتیم از جمله هنر شیعی که خود واژه هنر شیعی توسط بنده جا افتاده است و بعد از آن شاهد همایش ها کنفرانس ها کتاب ها و مقالات فراوانی در زمینه بحث هنر شیعی بودیم. شایسته فر تصریح کرد: تفاوتی که مطالعات ما با کسانی که در حوزه شرق کار می کنند دارد این است که ما در بطن و ریشه یابی مفاهیمی که در هنر اسلامی است می پردازیم و به واسطه این است که به منابع اصیل از جمله قرآن روایات احادیث و کتب ادبی و تاریخی که در این زمینه است را مورد تحلیل قرار می دهیم.
وی در خصوص آثار آماده چاپ خود گفت: کتاب بعدی که آماده چاپ است و به زودی مورد استفاده محققان قرار می گیرد کتیبه نگاری در حرم مطهر امام رضا علیه السلام است که پروژه بسیار وسیعی است و با مدیریت من محققان زیادی روی آن کار کرده اند. در مسیر مطالعات به صورت تاریخی ما وارد عرصه های مختلف رشد و گسترش حرم قرار گرفتیم و بعد از این مرحله توانستیم مجموعه بسیار مفید را از این طریق انتشار دهیم و علاقه مندان می توانند از دستاوردهای این تحقیق بعد از انتشار استفاده کنند.
وی در پایان تاکید کرد: حرم مطهر امام رضا علیه السلام یکی از مهمترین ویژگی ها و انعکاس دهنده همه قابلیت ها و استعدادهای هنرمندان مسلمان است و هر کسی توانسته بهترین اثر هنری خود را آنجا خلق کند.
روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت را به دکتر شایسته فر تبریک می گوید.