یکشنبه 8 تیر 1399 331

بیست و دومین جلسه کارگروه جذب نخبگان تخصصی برگزار شد

در بیست و دومین جلسه کارگروه جذب نخبگان تخصصی که ۲۷ خرداد با حضور دکتر سمنانیان، دکتر مولی و اعضای کارگروه برگزار شد، شیوه نامه "تخصیص بسته های تشویقی برای همکاری حضوری و مجازی استادان، هنرمندان و متخصصان مدعو به منظور برگزاری سخنرانی، کارگاههای آموزشی و مشارکت در آموزش و پژوهش و امور اجتماعی" مصوب و مقرر شد برای تصویب نهایی به هیات رئیسه دانشگاه ارسال شود.

بیست و دومین جلسه کارگروه جذب نخبگان تخصصی برگزار شد

در ابتدای این نشست دکتر سید ابریشمی گزارشی از جلسه حضوری خود با دکتر سعادت قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در خصوص "جایزه شهید احمدی روشن در بنیاد ملی نخبگان" ارائه و اعلام کرد که اسامی ۴۰ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه به منظور شرکت در طرح مذکور برای بنیاد ملی نخبگان ارسال شده است.
در ادامه شیوه نامه "تخصیص بسته های تشویقی برای همکاری حضوری و مجازی استادان، هنرمندان و متخصصان مدعو به منظور برگزاری سخنرانی، کارگاههای آموزشی و مشارکت در آموزش و پژوهش و امور اجتماعی" مطرح و پس از انجام اصلاحات لازم مصوب گردید و مقرر شد برای تصویب نهایی به هیأت رئیسه دانشگاه ارسال شود.
دربخش دیگری از این نشست، موضوع استفاده دانشگاه از توانمندی برخی از افراد برجسته مطرح شد. از آنجایی که معدودی از افراد برجسته در داخل و خارج کشور وجود دارند که عضو هیأت علمی دانشگاه نمی باشند ولی دارای تسلط بالا به تکنیک های نوین و پیشرفته و نیز سابقه و تجربه مفید و مناسب در زمینه های پژوهشی و کارآفرینی هستند و هم اکنون در مؤسسات تحقیقاتی فعالیت می کنند، پیشنهاد شد طی نامه ای از رئیس دانشگاه درخواست شود، زمینه استفاده از توانمندی این افراد در قالب عضو هیات علمی وابسته (در صورت تایید توانمندی توسط دانشکده و کارگروه جذب نخبگان تخصصی و در نهایت هیات جذب دانشگاه) فراهم گردد.