یکشنبه 8 تیر 1399 703

دعوت به همکاری شرکت همگام صنعت از میان فارغ التحصیلان دانشگاه

شرکت همگام صنعت از میان فارغ التحصیلان دانشگاه در رشته های مهندسی مکانیک و مهندسی مواد، دعوت به همکاری می نماید.

دعوت به همکاری شرکت همگام صنعت از میان فارغ التحصیلان دانشگاه

شرکت همگام صنعت با بیش از ده سال سابقه در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات دوار مورد نیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در سالیان اخیر در راستای سیاست گذاری های کلان خود مبنی بر جذب نخبگان و متخصصین جوان،‌ توانسته با بومی سازی دانش فنی ساخت دکانتر سانتریفیوژهای صنایع نفت و پتروشیمی در کشور، گامی رو به جلو در جهت جلوگیری از خروج ارز و پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی مطابق با منویات مقام معظم رهبری در سال جهش تولید بردارد.
این شرکت در جهت گسترش فعالیت های واحد تحقیق و توسعه از میان دانش آموختگان دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی آشنا به عملکرد تجهیزات دوار و مهندسی مواد گرایش شناسایی و انتخاب مواد مهندسی جهت همکاری تمام وقت به عنوان کارشناس واحد تحقیق و توسعه دعوت به همکاری می نماید.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت این شرکت به آدرس www.hg-in.com مراجعه کنند.