سه‌شنبه 3 تیر 1399 1900

جزئيات مدت زمان تحصيل دانشجويان ويژه شرايط كرونا اعلام شد

معاونت آموزشی دانشگاه،جزییات مدت زمان تحصیل دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در دوره کرونا (نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸) را اعلام کرد.

جزئيات مدت زمان تحصيل دانشجويان ويژه شرايط كرونا اعلام شد

بر اساس اعلام معاونت آموزشي و طبق مصوبه هيات رييسه دانشگاه، مقرر شد در خصوص تأیید ثبت نام و یا حذف صرفاً نیمسال دوم ۹۹-۱۳۹۸، کلیه دانشجویان نوبت اول (روزانه) کارشناسی ارشد و دکتری که در مرحله پژوهشی (یا در آستانه تصویب پروپوزال و یا امتحان جامع) بوده به هر علتی تا پایان شهریورماه سال جاری موفق به ادامه فعالیت های پژوهشی و یا دفاع از پایان نامه / رساله خود نمی شوند، نیازی به ثبت درخواست در سامانه گلستان نداشته و نهایتاً نیمسال مذکور جزو سنوات تحصیلی آنها منظور نخواهد شد و شهریه‏ای نیز بابت آن دریافت نمی شود.
همچنين دانشجویان شهریه پردازی که در مرحله فعالیت های پژوهشی می باشند نیز در صورت عدم بهره مندی و حذف نیمسال فوق، بعد از تأیید گروه از پرداخت شهریه تحصیلی این نیمسال معاف می باشند.
دانشجویانی که در نیمسال تحصیلی جاری تا پایان شهریور ماه موفق به دفاع از پایان نامه/ رساله خود شوند، به مدت ۳ ماه از کسر سنوات تحصیلی بدون احتساب، به عنوان مشوق بهره مند خواهند شد.
بر اين اساس مشکل سایر دانشجویانی که واجد شرایط خاص آموزشی / پژوهشی می باشند نیز توسط معاونت آموزشی دانشگاه با تسامح بررسی و تصمیم گیری خواهد شد.