پنج‌شنبه 18 اردیبهشت 1399 1266

عضو هیئت علمی دانشگاه استاد نمونه کشوری شد

دکتر علی ایرانمنش عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی، به عنوان استاد نمونه کشوری معرفی شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه استاد نمونه کشوری شد

بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، به دلیل شیوع ویروس کووید ۱۹، امکان برگزاری آیین تجلیل از استادان نمونه کشوری به روال سال‌های گذشته فراهم نیست، پس از تایید نهایی و معرفی استادان نمونه، وزیر علوم با توجه به شرایط جدید در تماس‌های تلفنی جداگانه‌ای به آنها تبریک گفت و از تلاش ها و فعالیتهای علمی، پژوهشی و فناورانه آنها قدردانی کرد.
بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده قرار است مراسم رسمی تجلیل از استادان نمونه دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور در سال ۱۳۹۹ پس از عادی شدن شرایط و رفع بیماری کووید ۱۹ متعاقباً برگزار شود.
ایرانمنش هم اکنون رییس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه و یکی از دو نایب رئیس آکادمی جهانی ریاضی- شیمی است.
روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت ارزشمند را به دکتر ایرانمنش و دانشگاهیان تبریک می گوید.