شنبه 16 آذر 1398 1225

نحوه دریافت هزینه ثبت نام یارانه ای بن کتاب نمایشگاه بین المللی در سامانه گلستان اعلام شد

بر اساس اعلام معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه، دانشجویانی که برای دریافت بن خرید کتاب از نمایشگاه بین المللی کتاب سال جاری ثبت نام نموده اند، تا 5 دی ماه فرصت دارند برای دریافت هزینه بن کتاب، فیش واریز اینترنتی وجه و بن کارت کتاب را در سامانه گلستان بارگذاری کنند.

بر اساس اعلام معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه، دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی سال 96 به بعد و دانشجویان دکتری ورودی سال 94 به بعد که در سایت www.tibf.ir برای دریافت بن کارت خرید کتاب از نمایشگاه بین المللی کتاب سال جاری ثبت نام نموده اند، می باید برای دریافت هزینه بن کتاب، فیش واریزی اینترنتی وجه و بن کارت کتاب را در سامانه جامع گلستان از طریق پیشخوان خدمت گزینه دریافت هزینه بن کتاب، حداکثر تا تاریخ 5 دی ماه بارگذاری نمایند.
گفتنی است زمان واریز هزینه بن کتاب به حساب دانشجویان ثبت نام نموده در سامانه گلستان، متعاقبا اعلام می شود.