انتصاب انتصاب مدیران جدید گروه های آموزشی
10:7 1400/10/28

انتصاب مدیران جدید گروه های آموزشی

با حکم سرپرست دانشگاه، مدیران گروه های آموزشی مهندسی پزشکی و مهندسی ساخت و تولید منصوب شدند.

رویداد مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشگاه برگزار می شود
12:30 1400/11/03

مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشگاه برگزار می شود

مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) روز یکشنبه 3 بهمن ماه در سالن شهید مطهری دانشگاه برگزار می شود.

رویداد برگزاری جلسات کتابخوانی 'ساعتی با نویسندگان روس'
21:0 1400/10/29

برگزاری جلسات کتابخوانی 'ساعتی با نویسندگان روس'

در راستای برگزاری جلسات کتابخوانی آثار نویسندگان روس، جلسه خوانش کتاب 'زندگی حشره ای' 29 دی ماه 1400 به صورت مجازی برگزار می شود.

رویداد برگزاری سخنرانی علمی با موضوع
9:3 1400/10/27

برگزاری سخنرانی علمی با موضوع "مشاهده حرکت همبسته الکترون ها"

بخش فیزیک دانشکده علوم پایه، سخنرانی علمی با موضوع "مشاهده حرکت همبسته الکترون ها" را 6 بهمن ماه برگزار می کند.

مراسم و نشست نشست صمیمانه مدیر و معاونان روابط علمی بین المللی و واحد بین الملل با دانشجویان عراقی دانشگاه
12:36 1400/10/26

جلسه ای با حضور مدیر و معاونین آموزشی و پژوهشی واحد بین الملل با دانشجویان عراقی دانشگاه روز شنبه 25 دی ماه 1400 برگزار شد.

مراسم و نشست برای ایجاد و توسعه ارتباط دولت و دانشگاه، به سازوکارهای پویا و مستمر نیاز داریم
8:44 1400/10/26

برای ایجاد و توسعه ارتباط دولت و دانشگاه، به سازوکارهای پویا و مستمر نیاز داریم

دکتر سید حمید خداداد حسینی در خصوص نشست هم اندیشی وزیر اقتصاد با اعضای هیأت علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد گفت: برگزاری این نشست ها یک ابتکار عمل کم سابقه و پیش دستانه از سوی دکتر خاندوزی بود. برای ایجاد تعامل و توسعه ارتباط بین دولت و دانشگاه ها، سازوکارهای مستمر باید برقرار شود چراکه راهکارهای موقت ما را به نتیجه نمی رساند.

اخبار پربازدید

دستاوردها

نمایه شدن مجله عفونت،‌اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی دانشگاه در پایگاه بین المللی اسکوپوس

مجله Infection, Epidemiology and Microbiology دانشکده علوم پزشکی به سردبیری دکتر بی تا بخشی موفق به کسب نمایه بین المللی اسکوپوس شد.

ارتقاء جایگاه دانشگاه تربیت مدرس در رتبه بندی "گرین متریک" سال 2021

دانشگاه تربیت مدرس در رتبه بندی جهانی "گرین متریک" سال 2021، با 200 پله صعود موفق به اخذ رتبه 376 جهان شد و جزء 10 دانشگاه برتر کشور در حوزه مدیریت سبز مبتنی بر توسعه پایدار قرار گرفت.

جایگاه دانشگاه تربیت مدرس در رتبه بندی جهانی ISC

نتایج رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در سال ۲۰۲۱ نشان می دهد دانشگاه تربیت مدرس با کسب رتبه جهانی (700-601) در جایگاه سوم دانشگاه های ایرانی قرار دارد.

خبرنامه ها

خبرنامه شماره 270