مراسم و نشست برگزاری آیین گرامیداشت مقام والای «شهدای خدمت» در مسجد دانشگاه تربیت مدرس
17:4 1403/03/06

برگزاری آیین گرامیداشت مقام والای «شهدای خدمت» در مسجد دانشگاه تربیت مدرس

آیین گرامیداشت مقام والای «شهدای خدمت» با حضور دانشگاهیان و شخصیت های کشوری و دانشگاهی، 6 خرداد ماه در مسجد دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

مراسم و نشست سخنگوي دولت: شهيد رييسي براي دانش و دانشگاه ارزش و احترام زيادي قائل بود
15:43 1403/03/06

سخنگوي دولت: شهيد رييسي براي دانش و دانشگاه ارزش و احترام زيادي قائل بود

دكتر بهادري جهرمي سخنگوي دولت در مراسم گراميداشت شهداي خدمت در دانشگاه تربيت مدرس با اشاره به ويژگي هاي مديريتي و اخلاقي شهيد رييسي اظهار داشت: ايشان براي دانش و دانشگاه ارزش و احترام زيادي قائل بود و بر لزوم تاييد تصميمات و سياست هاي دولت از سوي دانشگاهيان تاكيد ميكرد.

دستاورد موفقیت سومین تیم دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در مرحله کشوری مسابقات اولین رویداد مناظرات دانشجویی
12:0 1403/03/06

در مرحله کشوری مسابقات سراسری رقابت تیم‌های دانشجویی کرسی‌های آزاداندیشی، تیم «توسعه دانش بنیان» دانشگاه تربیت مدرس موفق شد به عنوان سومین تیم دانشجویی دانشگاه به مرحله بعدی این رویداد راه پیدا کند.

مراسم و نشست برگزاری مراسم تقدیر از اساتید نمونه و برتر دانشگاه همزمان با گردهمایی مدیران گروههای آموزشی
10:51 1403/03/06

مراسم تقدیر از اساتید منتخب نمونه، تلاشگر، سرآمد و منتخب نمونه کشوری دانشگاه ، 7 خرداد 1403 همزمان با گردهمایی مدیران گروههای آموزشی برگزار می شود.

مراسم و نشست تقدیر از یاریگر برگزیده دانشگاه تربیت مدرس در گردهمایی سراسری خیرین آموزش عالی کشور
10:16 1403/03/06

در هفتمین گردهمایی سراسری خیرین آموزش عالی کشور ، از یاریگر و نیکوکار برگزیده دانشگاه تربیت مدرس تقدیر به عمل آمد.

انتصاب انتصاب مدیر دفتر همکاری های آموزشی و آزمون
9:23 1403/03/06

انتصاب مدیر دفتر همکاری های آموزشی و آزمون

با حکم رییس دانشگاه، دکتر ابوالفضل میرزاپور ارمکی به سمت سرپرست دفتر همکاری های آموزشی و آزمون منصوب شد.

اخبار پربازدید

دستاوردها

کسب رتبه اول مسابقه جهانی طراحی معماری توسط تیم دانشگاه تربیت مدرس

تیم دانشجویی دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس رتبه اول مسابقه جهانی طراحی معماری آینده غذا در کالیفرنیا آمریکا را کسب کرد.

تقدیر از دانشگاه تربیت مدرس در دومین جشنواره ملی ثریا

در دومین جشنواره ملی ثریا از دانشگاه تربیت مدرس به عنوان دانشگاه برتر در حوزه جذب دانشجویان بین الملل تقدیر به عمل آمد.

درخشش دانشجویان شطرنج‌باز دانشگاه در مسابقات منطقه یك كشور

مسابقات شطرنج دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه یك كشور به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ خاتمه یافت و دانشجویان منتخب دانشگاه تربیت مدرس خوش درخشیدند.

خبرنامه ها

خبرنامه 299