جلسه دفاع از رساله: آقای حمید بینا، گروه جنگلداری
عنوان رساله: ساختار ژنتیكی مكانی سیب جنگلی(malus orientalis uglitz) و شارش ژنی آن با سیب اهلی (malus domestica borkh)در ایران
متن کامل خبر...دانشكده منابع طبیعی و علوم دریایی از سال 1363 در پردیس دانشگاهی نور آغاز به فعالیت نمود. در حال حاضر به دو دانشكده منابع طبیعی و علوم دریایی مجزا شده و دارای 8 گروه آموزشی و 11 رشته – مقطع است كه در مقاطع كارشناسی ارشد و دكتری دانشجو می پذیرد. ادامه
عنوان رساله: ساختار ژنتیكی مكانی سیب جنگلی(malus orientalis uglitz) و شارش ژنی آن با سیب اهلی (malus domestica borkh)در ایران
متن کامل خبر...سومین کنفرانس ملی تجهیزات و فناوری های آزمایشگاهی 12 و 13 شهریور 1401 به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود.
متن کامل خبر...عنوان پایان نامه: 'تأثیر رزین پلی آكریلات بر تثبیت سدیم سیلیكات، بهبود مقاومت به هوازدگی و ویژگی های كاربردی چوب'
متن کامل خبر...عنوان پایان نامه:' بررسی برخی از ویژگیهای زیستی خرچنگ نخودی انگل در رابطه با میزبان دوكفهای در جزیره هرمز'
متن کامل خبر...عنوان پایان نامه: 'تحمل به خشكی چند گونه پهن برگ و سوزنی برگ در نهالستان خرم آباد'
متن کامل خبر...کارگاه آشنایی با پایگاههای اطلاعاتی علمی و جستجو در سامانه پارسه، دوشنبه ها در کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار می شود.
متن کامل خبر...پذیرش دانشجو در رشتههای غیرپزشکی کارشناسیارشد ناپیوسته (روزانه، نوبت دوم، یادگیری الکترونیکی)
پذیرش دانشجو در رشتههای علوم پایه پزشکی کارشناسیارشد (روزانه، نوبت دوم، مازاد/پردیس بین الملل)
پذیرش دانشجو در رشتههای غیرپزشکی و علوم پزشکی کارشناسیارشد ناپیوسته پردیس دانشگاهی (شهریه پرداز)
پذیرش دانشجو در رشتههای غیرپزشکی کارشناسیارشد ناپیوسته از طریق آزمون سازمان سنجش آموزش کشور
پذیرش متقاضیان رشتههای غیرپزشکی در هر سال تحصیلی وفق ضوابط ابلاغی وزارت علوم
پذیرش از طریق معرفینامه وزارتین علوم و بهداشت یا تسلیم درخواست مستقیم
پذیرش اتباع غیرایرانی از طریق معرفینامه وزارتین علوم و بهداشت، به صورت بورسیه
پذیرش متقاضیان دکتری پس از ارائه معرفی نامه وزارتین علوم یا بهداشت
فارغالتحصیلان دوره دکتری علوم و مهندسی آبخیز قادرند در موسسات آموزش عالی، مراکز تحقیقاتی و دستگاههای اجرائی به امر آموزش، پژوهش، برنامهریزی و اجرای طرحهای کلان مدیریت آبخیزها، حفاظت آب و خاک، کنترل سیلاب و مهندسی رودخانه در کشور بپردازند. . هدف از ایجاد این دوره، تربیت متخصصینی است که با کسب دانشهای لازم در زمینههای فوق الذکر بتوانند به پژوهش، برنامهریزی، هدایت و مدیریت امور اجرایی (سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور) در مسایل مربوطه پرداخته و در صورت لزوم به امر آموزش و پژوهش نیز مشغول کردند.
بیشترفارغالتحصیلان دوره دکتری علوم و مهندسی شیلات-گرایش تکثیر و پرورش آبزیان قادرند در موسسات آموزش عالی، مراکز تحقیقاتی و دستگاههای اجرائی زیربط به امر آموزش و ترویج، پژوهش، مدیریت و برنامه ریزی و نیز اجرای طرحهای شیلات در حوزه های تولید و بهرهبرداری پایدار از ذخایر و منابع آبزی كشور بپردازند. . فارغالتحصیلان دوره دکتری علوم و مهندسی شیلات-گرایش تکثیر و پرورش آبزیان قادرند در موسسات آموزش عالی، مراکز تحقیقاتی و دستگاههای اجرائی زیربط به امر آموزش و ترویج، پژوهش، مدیریت و برنامه ریزی و نیز اجرای طرحهای شیلات در حوزه های تولید و بهرهبرداري پايدار از ذخاير و منابع آبزي كشور بپردازند.
بیشترفارغالتحصیلان دوره دکتری زیست¬شناسی دریا-گرایش جانوران دریایی می توانند در موسسات آموزش عالی، مراکز تحقیقاتی و دستگاههای اجرائی به امر آموزش، پژوهش، برنامهریزی و همکاری در طرحهای کلان مرتبط با حفظ و مدیریت و بهره برداری از جانوران دریا بپردازند. . فارغالتحصیلان کارشناسی ارشد زیست شناسی دریا-جانوران دریا با توجه به دانش کسب شده در دوره می توانند در موسسات آموزشی و پژوهشی مرتبط و همچنین فرصت های شغلی مربوط به ارزیابی، مدیریت، حفاظت و بهره برداری از جانوران دریایی فعالیت نمایند. . فارغالتحصیلان کارشناسی ارشد زیست شناسی دریا-زیست فناوری دریا با توجه به دانش کسب شده در دوره می توانند در موسسات آموزشی و پژوهشی مرتبط و همچنین فرصت های شغلی مربوط به تولید محصولات زیست فناوری دریا فعالیت نمایند.
بیشترفارغ التحصیلان این گرایش میتوانند به تدریس و آموزش، انجام پژوهش ها و برنامه ریزی های مختلف در این گرایش در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و مراکز پژوهشی به عنوان استادیار به انجام وظیفه مشغول گردند و یا در سایر سازمان های ذیربط اجرایی و واحدهای تحقیقات و توسعه صنایع مرتبط با کامپوزیت های لیگنوسلولزی، که در سال های اخیر توسعه چشمگیری در کشور یافته اند تا نیازهای روزافزون جامعه را پاسخ گویند؛ به انجام امور محوله بپردازند. . فارغ التحصیلان این گرایش میتوانند به تدریس و آموزش، انجام پژوهش ها و برنامه ریزی های مختلف در این گرایش در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و مراکز پژوهشی به عنوان استادیار به انجام وظیفه مشغول گردند. همچنین این دانش آموختگان می توانند در سازمان های ذیربط اجرایی و واحدهای تحقیقات و توسعه صنایع مرتبط با صنایع سلولزی (که در سال های اخیر به منظور تولید انواع محصولات مرتبط و پاسخ گویی به نیازهای روزافزون جامعه، توسعه چشمگیری در کشور یافته اند) به انجام امور محوله بپردازند. . با توجه به توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور در سال های آتی و افزایش تنوع و سرانه مصرف انواع فرآورده های کاغذی و سلولزی به ویژه محصولات نوینی مانند هیدروژل ها، آئروژل ها، نانوالیاف لیگنوسلولزی و غیره، نیاز جامعه به متخصصین توانمند جهت پاسخگویی به نیازهای رو به توسعه صنایع مرتبط در تولید انواع محصولات نامبرده مشهود می باشد. هدف از برقراری این گرایش، تربیت و تامین نیروی انسانی کارشناس و متخصص برای واحدهای تولیدی مرتبط با تولید محصولات متنوع سلولزی (به ویژه کارخانجات بازیافت و تولید انواع کاغذ که در کشور توسعه بسیار گسترده ای یافته اند) و موسسات آموزشی و تحقیقاتی می باشد. همچنین دانش آموختگان این دوره در صورت علاقه مندی می توانند جهت ادامه تحصیل در مقطع دکتری اقدام نمایند و نیازهای آموزشی و تحقیقاتی در سطوح پیشرفته تر در داخل و خارج از کشور را تامین نمایند. . با توجه به توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور در سال های آتی و افزایش سرانه مصرف چوب و فرآورده های سلولزی نوین و به روز با کاربردهای بسیار جدید، نیاز جامعه به متخصصین توانمند جهت پاسخگویی به نیازهای رو به توسعه صنایع مرتبط در تولید انواع محصولات نامبرده مشهود می باشد. هدف از برگزاری این گرایش، تربیت و تامین نیروی انسانی کارشناس و متخصص برای واحدهای تولیدی مرتبط با تولید کامپوزیت های لیگنوسلولزی و موسسات آموزشی و تحقیقاتی می باشد. همچنین دانش-آموختگان این دوره در صورت علاقه مندی می توانند جهت ادامه تحصیل در مقطع دکتری اقدام نمایند و نیازهای آموزشی و تحقیقاتی در سطوح پیشرفته تر در داخل و خارج از کشور را تامین نمایند. . فارغ التحصیلان این رشته به عنوان کارشناس ارشد رشته مهندسی صنایع چوب و فرآورده های سلولزی می توانند در مراکز آموزشی و موسسات تحقیقاتی-پژوهشی با رعایت مقررات مربوط، به امر تدریس و تحقیق و همچنین در امور اجرایی دولتی و خصوصی به عنوان کارشناس فنی، مدیر فنی، برنامه ریز و سرپرست پروژه انجام وظیفه نموده و نقش تخصصی خود را در جامعه ایفا نمایند.
بیشتردانش آموختگان این رشته می توانند در 3 حیطه، مشاوره به دانشجویان و افراد دخیل در صنایع فرآوری آبزیان، تدریس در موسسات آموزشی و به ویژه همکاری جهت انجام طرح¬های پژوهشی در حوزه های فرآوری آبزیان، بازیابی ترکیبات زیست فعال و رسانش موثرشان با فناوری نانو فعالیت نمایند. در صورت امکان، فارغ التحصیلان می توانند طی قوانین و ضوابط اعلامی در دستگاههاي اجرایی زیربط استخدام گردند. . فارغالتحصیلان دوره دکتری علوم و مهندسی شیلات-گرایش فرآوری محصولات شیلاتی قادرند در موسسات آموزش عالی، مراکز تحقیقاتی و دستگاههای اجرائی زیربط به امر آموزش و ترویج، پژوهش، مدیریت و برنامه ریزی و نیز اجرای طرحهای شیلات در حوزه های عمل آوری آبزیان، نانوزیست فناوری آبزیان و بازیابی ترکیبات زیست فعال از ضایعات صنایع شیلاتی بپردازند.
بیشتردانش آموختگان این رشته قادر خواهند بود علاوه بر ایجاد کسب و کارهای نوپا در چارچوب تیمهای بین رشتهای در مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری، به فعالیت در شرکت های خدمات مهندسی مشاور با تمرکز بر علوم دریایی، جوی و سواحل، صنایع دریایی، اکتشاف و بهرهبرداری از منابع دریایی و غیره پرداخته و همچنین به عنوان کارشناس جذب سازمان های مرتبط اعم از سازمان بنادر و دریانوردی، سازمان هواشناسی، سازمان محیط زیست، سازمان شیلات، وزارتخانههای نفت، جهاد کشاورزی و دفاع گردند. علاوه بر این در صورت ادامه تحصیلات در مقاطع بالاتر به عنوان پژوهشگر و اعضای هیات علمی امکان جذب به دانشگاهها، مراکز پژوهشی و دیگر موسسات آموزش عالی وجود دارد.
بیشترفارغ التحصیلان این گرایش ها می توانند در زمینه¬های تصفیه فاضلاب، مدیریت پسماند، ارزیابی اثرات محیط زیستی، HSE در واحدهای صنعتی و استخدام در مراکز دولتی نظیر ادارات محیط زیست، منابع طبیعی، شهرداری و...فعالیت داشته باشند . . فارغالتحصیلان دوره دکتری علوم و مهندسی محیط زیست قادرند در ادارات کل محیط زیست، ادارات منابع طبیعی، آزمایشگاه های محیط زیست و همچنین واحدهای HSE شرکت ها، ادارات، و صنایع نفت و پتروشیمی مشغول به کار شوند. همچنین بسیاری از فارغ التحصیلان این گروه در حال حاضر به عنوان هیات علمی و پژوهشگر در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی داخل و خارج از کشور مشغول به کار هستند.
بیشترفارغالتحصیلان دوره دکتری علوم و مهندسی مرتع قادرند در موسسات آموزش عالی، مراکز تحقیقاتی و دستگاههای اجرائی به امر آموزش، پژوهش، برنامهریزی و اجرای طرحهای کلان مدیریت مراتع در جهت حفظ و اصلاح و توسعه مراتع بپردازند. . هدف از ایجاد این دوره، تربیت متخصصینی است که با کسب دانشهای لازم در زمینههای فوق الذکر بتوانند به پژوهش، برنامهریزی، هدایت و مدیریت امور اجرایی (سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور) در مسایل مربوطه پرداخته و در صورت لزوم به امر آموزش و پژوهش نیز مشغول کردند.
بیشتر