بروشورها
![]()
آنفولانزا را جدی بگیرید
آنفلوانزا، یکی از شایعترین بیماریهای عفونی مسری میباشد. طیف علائم آن از تب بسیار بالا و خستگی خفیف تا نارسایی نفسی و حتی مرگ متفاوت میباشد. ادامه...![]()
آلرژی پاییزی و راههای پیشگیری از آن
پاییز فصل منتشر شدن گردههای گیاهان (pollen) در هواست و در افرادی که از آلرژی به گرده گیاهان رنج میبرند باعث عود علایم آلرژی میشود. ادامه...![]()
با تزریق ایمن وسالم شانس ابتلا به هپاتیت را کاملا حذف کنیم
هپاتیت نوعی التهاب کبد است که مانع از عملکرد طبیعی کبد میشود. هپاتیت در اثر عوامل متعددی مثل داروها، مواد توكسيك، ويروسها و ... ایجاد میگردد. ادامه...![]()
تب خونریزی دهنده کریمه-کنگو
بیماری خونریزی دهنده تب دار حاد که به وسیله کنه منتقل میشود. این بیماری مرگ و میر بالایی دارد برای پیشگیری و شناخت آن ... ادامه...![]() ![]()
پیشگیری از عفونتهای گوارشی
برای پیشگیری از عفونتهای گوارشی در فصل تابستان و سالم نگه داشتن مواد غذایی، رعایت نکات بهداشتی ضروری میباشد. ادامه...![]()
راهنمای خواندن نشانگرهای رنگی تغذیهای
با استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیهای میتوانید محصولات غذایی را با توجه به مقدار انرژی، قند، چربی، نمک و میزان اسیدچرب ترانس موجود در آن انتخاب و به سلامت خود کمک کنید. ادامه...![]()
دیابت یک قاتل خاموش است
با رعایت رژیم غذایی کم شیرین و کم چرب شانس ابتلا به دیابت را به صفر برسانیم. ادامه...![]()
آنفولانزا را جدی بگیرید
آنفلوانزا، یکی از شایعترین بیماریهای عفونی مسری میباشد. طیف علائم آن از تب بسیار بالا و خستگی خفیف تا نارسایی نفسی و حتی مرگ متفاوت میباشد. ادامه...![]()
راهکارهای بهداشتی کنترل شپش در خوابگاههای دانشجویی
شپش حشرهای کوچک، بدون بال و خونخوار است. تخم شپش بیضی شکل و سفید رنگ است و به اندازه ته سنجاق میباشد. شپش پوست را میگزد و در محل گزش و مکیدن خون، سوزش و خارش ایجاد میشود. ادامه...![]()
بیماری هپاتیت، انواع آن و راههای پیشگیری
هپاتیت نوعی التهاب کبد است که مانع از عملکرد طبیعی کبد میشود. هپاتیت در اثر عوامل متعددی مثل داروها، مواد توكسيك، ويروسها و ... ایجاد میگردد. هپاتیت ویروسی توسط ویروسهای مختلفی ایجاد میشود و به انواع و تقسیم میشود. ادامه...![]()
پنج نکته کلیدی جهت سالم نگه داشتن غذاها و پیشگیری از عفونتهای گوارشی در فصل تابستان
1- رعایت نکات بهداشتی؛ 2- مواد غذایی خام و پخته شده را کاملاً جدا از هم نگه دارید؛ 3- آماده کردن مواد گوشتی؛ 4- درجه حرارت مناسب نگهداری مواد غذایی؛ 5- مصرف آب آشامیدنی و مواد خام ادامه...![]()
اصول تغذیه مناسب در روزهداری
تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان مانند سایر اوقات سال، به معنی رعایت دو اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی است. تنوع به معنی استفاده از پنج گروه غذایی اصلی و تعادل به این معنی است که از این گروههای غذایی به مقدار کافی مصرف شود. ادامه...![]()
اثرات جانبی مواد دخانی
مواد دخانی فقط منحصر به سیگار نیست در واقع هر ماده و یا فرآوردهای که تمام یا بخشی از ماده خام تشکیل دهنده آن، گیاه توتون، تنباکو یا مشتقات آن باشد جزء دخانیات محسوب شده و خطرات مصرف سیگار را دارد. بنابراین پیپ، قلیان، انفیه و یا شبه آنها نیز جزء مواد دخانی محسوب میشوند. ادامه...![]() ![]()
عوارض ناشی از دیابت
انجام فعالیتهای ورزشی منظم نقش اساسی در مهار دیابت دارد. ورزش، پاسخدهی سلولهای بدن به انسولین را افزایش میدهد. کشیدن سیگار علاوه بر تاثیر بر روی فشار خون، پیشرفت سایر عوارض دیابت را نیز سرعت میبخشد. ادامه...![]()
دیابت را بشناسیم
اصلاح سبک زندگی شامل تعدیل و ایجاد تغییرات در همه جوانب و فعالیتهای روزمره زندگی از جمله تغییر در برنامه غذایی، فعالیت جسمی، باورها و رفتارهای فرد است. همه این تغییرات در کنار یکدیگر، میتوانند در وضعیت سلامت بدن اثرگذار باشند. انجام فعالیتهای ورزشی منظم نقش اساسی در مهار دیابت دارد. ورزش، پاسخدهی سلولهای بدن به انسولین را افزایش میدهد. ادامه...![]() ![]()
ساسهای تختخواب
آلودگی خفیف یا ناچیز را میتوان با تمیز کردن دقیق وسایل آلوده، ریختن آب جوش برروی وسایل و یا قراردادن انها در معرض آفتاب برطرف کرد. برای پاشیدن حشرهکش- ها در درز و شکافها، تشکها، شکاف دیوار و دیگر مخفیگاه- های احتمالی می توان از اسپری استفاده کرد. ادامه...![]()
شناخت ساس و روشهای مبارزه با آن
روش تشخیص: زخمهای محل گزش، دیدن ساسها )مرده یا زنده( در محل خواب، رد خون در روی ملحفهها و مخفیگاههای ساسها، رویت ساس در لابلای درزها و شکافها ادامه...![]()
در مورد ایدز چه میدانیم؟
درحال حاضر درمان قطعی یا واکسنی برای بیماری ایدز وجود ندارد. معمولاً علت مرگ در بیماران ایدزی، ابتلا به عفونت ها و سرطان می باشد.بنابراین بهترین راه پیشگیری از ابتلا به ایدز دوری از رفتارهای پرخطر می باشد. ادامه... |