اخبار و رویدادها
![]() اداره خدمات دانشجویی؛
تسهیلات بیمه درمانی تکمیلی ویژه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی دانشکده علوم پزشکی
تسهیلات بیمه درمانی تکمیلی بدون نیاز به بیمه پایه قابل؛ توجه کلیه دانشجویان مقاطع دکتری تخصصی دانشکده علوم پزشکی (دوره روزانه و غیرروزانه)
1خرداد1401
![]() قابل توجه دانشگاهیان محترم؛
نحوه حضور و فعالیت پرسنل اداره تغذیه (نیمسال دوم ۹۹-۹۸)
کارمندان و مسئولین اداره تغذیه در طول هفته به شرح مندرج در جدول بالا پاسخگوی دانشگاهیان محترم میباشند.
15اردیبهشت1399
![]() قابل توجه دانشجویان محترم؛
امکان استفاده از رستوران مکمل (شکرانه ۲) در وعده ناهار
اداره تغذیه این امکان را فراهم نموده است که دانشجویان عزیز از تاریخ ۹۸/۰۶/۰۹ بتوانند در وعده ناهار از رستوران مکمل (شکرانه ۲) با شرایط مندرج در این خبر استفاده نمایند.
9شهریور1398
![]() قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی؛
نظرسنجی تغذیه از تاریخ 96/10/02 تا 96/10/10 در اتوماسیون تغذیه صورت میگیرد
تصمیمگیریهای آتی بر اساس آمار و نتایج این نظرسنجی خواهد بود.
5دی1396
![]() قابل توجه دانشجویان گرامی؛
تغییر در سیستم اتوماسیون تغذیه
جهت رزرو غذا در هفته آینده، از ساعت 21 روز چهارشنبه 96/08/10 اقادم به خرید غذا کنید.
6آبان1396
![]() قابل توجه دانشجویان روزانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛
اطلاعیه مهم وام تغذیه
اگر متقاضیان وام تغذیه در نیمسال اول 96-95 این وام را دریافت ننموده اند، مراتب را جهت پیگیری اعلام نمایند.
20شهریور1396
![]() در گفتگوی روابط عمومی دانشگاه با معاون دانشجویی؛
غذاخوری دانشجویان دوکاناله شد
دکتر اصلاحچی معاون دانشجویی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: با دوکاناله شدن غذاخوری، این امکان برای دانشجویان فراهم شد تا در پردیس مرکزی و دانشکده کشاورزی از تنوع غذایی و حق انتخاب برخوردار شوند.
15شهریور1395
![]()
اطلاعیه وام تغذیه ویژه دانشجویان روزانه مقطع دکتری و کارشناسی ارشد
وام تغذیه ویژه دانشجویان روزانه مقطع دکتری (ورودی مهرماه 91 و بعد از آن) و مقطع کارشناسی ارشد (ورودی مهر ماه 93 و بعد از آن)
30آبان1394
دانشجویان نمونه کشوری سال 1393
29مهر1394
|