گشایش مرکز نوآوری و کسب و کار جوانه دانشگاه تربیت مدرس
خلاصه خبر: دانشگاه تربیت مدرس هفدهم اسفندماه میزبان معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و شهردار تهران شد تا فعالیت مرکز نوآوری و کسب و کار جوانه را آغاز کند.
این مرکز با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، پیروز حناچی شهردار تهران، غلامحسین رحیمی معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، محمد تقی احمدی رییس دانشگاه و مسعود ابراهیمی رییس پارک علم و فناوری مدرس گشایش یافت.
مرکز نوآوری و کسب و کار جوانه با ۳ هزار و پانصد متر مربع مساحت، میزبان ۱۰ شتاب دهنده و ۶۵ تیم در حوزههای تجهیزات پزشکی، گردشگری، رسانه، فناوری های نرم و خلاق، فناوری های ارتباطات و اطلاعات و گیاهان دارویی است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با حضور در این مرکز، از شتابدهندههای فعال و محصولات و خدمات آنها بازدید کرد و با ایدهپردازان و صاحبان این ایدهها و محصولات به گفتوگو نشست و از نزدیک با دستاوردها و چالشهایی که سر راه فعالیت آنها وجود دارد، آشنا شد.
شتاب دهندههای «گلانه» تولید کننده گیاهان دارویی، «درسا» فعال در زمینه توسعه صادرات، «سفر وی آی پی» فعال حوزه گردشگری، «میم» فعال در حوزه تجهیزات پزشکی، «سلام تک» فعال در حوزه سلامت، «رویدادگستر نوآفرینان» فعال در زمینه ارائه خدمات به استارتاپها، «رادمین» مواد و انرژی، «آلفاونچر» فعال در حوزه تجهیزات پرشکی، «امید» فعال در فناوری های نرم و رسانه و «تلنت» مرجعی برای تسهیل استخدام در کشور در این مجموعه مستقر هستند.
مرکز نوآوری و کسبوکار جوانه دانشگاه تربیت مدرس، فضایی در حدود ۳ هزار و پانصد متر مربع دارد. این مرکز همه مولفههایی که برای شکوفا شدن خلاقیت و تسریع فرآیند کار شتابدهندهها و پیشرفت استارتاپها و واحدهای فناور مورد نیاز است را در اختیار آنها می گذارد.
ارتباط بیشتر بدنه دانشگاهی با فضای کسبوکار و نوآوری و تسهیل فرآیند ارتباط اساتید با دانشجویان با شتابدهنده از دلایل اصلی تاسیس این مرکز در دل دانشگاه است. وجود این ساختمان در دانشگاه میتواند بستر مناسبی برای دانشجویان خلاق و صاحب ایده فراهم کند تا بتوانند در مسیر صحیح با شتاب بیشتر و در قالب کارهای تیمی ایده خود را به کسبوکاری موفق تبدیل کنند. این ساختمان همچنین فضای کار اشتراکی اختصاصی و نیمهاختصاصی به استارتاپ ها ارائه می کند.
17 اسفند 1399 / تعداد نمایش : 1915