نشست هیأت رئیسه دانشگاه با نمایندگان تشکلهای دانشجویی
خلاصه خبر: در آستانه شانزدهم آذر «روز دانشجو»، هیأت رئیسه دانشگاه در نشستی مجازی با نمایندگان تشکلهای مختلف گفتگو کرد.
در این نشست که یک شنبه ۹ آذر با حضور هیأت رئیسه دانشگاه و متولیان و نمایندگان انجمنهای علمی-دانشجویی، انجمن اسلامی پیشرو، انجمن اسلامی مستقل، بسیج دانشجویی و بسیج اساتید برگزار شد، دکتر ناطق معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با گرامیداشت روز دانشجو گفت: روز ۱۶ آذر نمادی از ایفای وظیفه مسئولیت اجتماعی دانشجویان است و دانشجویان همه ساله در این روز مراسمی برگزار کرده و یاد ۳ شهید دانشجو را از سال ۳۲ تاکنون زنده نگه داشته اند.
وی افزود: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو دو برنامه را مهیا کرد. یکی برگزاری نشست با هیأت رئیسه با هدف گفتگوی مشترک و بیان نظرات، پیشنهادها و درخواستهای دانشجویان و برنامه دیگر که مراسم روز دانشجوست.
در ادامه محمد یزدانی و سینا سالاری به عنوان نمایندگان انجمنهای علمی و کانونهای فرهنگی پیشنهاد استفاده از مشاوران دانشجویی در هیأت رئیسه و طراحی دوره تفکر نقادانه در راستای محقق شدن امضای دانشگاه در طرح تحول راهبردی را ارائه کردند. سپس میر آرمان عدنانی نماینده انجمن اسلامی پیشرو، مهرافزا مسئول بسیج دانشجویی و مهدی رضا برنا نماینده انجمن اسلامی مستقل که بهتازگی مجوز فعالیت گرفته است، گزارشی از اقدامات تشکل خود را ارائه دادند.
در ادامه دکتر باکوئی مسئول بسیج اساتید از ۱۶ آذر به عنوان یک نماد یاد کرد و گفت: از سال ۳۲ تاکنون ما همواره شاهد حماسهآفرینی و نقش آفرینی دانشجویان در مقاطع حساس بودهایم. شهید فخریزاده که روزی بهعنوان دانشجو در دانشگاه تهران مشغول تحصیل بود، دانش را به ایمان مزین کرد. او که همواره دغدغه حل مشکلات کشور را داشت بهترین الگو برای دانشجویان است.
حجتالاسلام و المسلمین دکتر ساداتینژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز ۱۶ آذر را ستاره ای پر فروغ در آسمان دانشجویی و نماد پویایی قشر دانشجو عنوان کرد و افزود: دانشجویان باید شهدای ۱۶ آذر را الگو قرار داده و در راستای ایفای نقش و مسئولیت اجتماعی خود تلاش کنند.
دکتر احمدی رییس دانشگاه پس از شنیدن نقطه نظرات حاضرین در نشست، ضمن پاسخ به برخی سؤالات، تشکلها را عاملی جهت پویایی و جوشش دانشجویان قلمداد کرد که همواره ارزشهای فرهنگی، آرمانهای حقطلبانه و معنوی را تقویت میکنند.
وی خاطر نشان کرد: دانشگاهیان ایرانی باید قدر ارزشهای جامعه و فرهنگ اسلامی- ایرانی خود را بدانند. جنبشهای دانشجویی بسیاری در اروپا، ژاپن، چین و... شکل گرفت که با انگیزههای صنفی، رفاهی و مالی همراه بود و از پایگاه معنوی و ارزشهای اسلامی بیبهره بودند. جنبش دانشجویی ایران و روز ۱۶ آذر با جنبشهای دانشجویی جهانی متفاوت است، چرا که با آرمانها و ارزشهای والاتر از منافع مادی، گره خورده است. شاید ارزشهای معنوی همه جا مورد پسند باشد، اما در اکثر جوامع آنها فراموش و مردم اسیر و برده منافع میشوند.
دکتر احمدی از نمایندگان تشکلها خواست در ترویج آرمانهای حق طلبانه کوشا باشند.
وی اضافه کرد: اصلیترین هدف شما در دانشگاه تعلیم، بالا بردن قدرت تجزیه و تحلیل، خودسازی و رسیدن به خود باوری علمی است. در واقع دانشجوی حق طلب با خودسازی و تکیه بر دانش تخصصی با پشتوانه ایمان و اخلاق، ایثار و از خودگذشتگی، می تواند برای کشور افتخار آفرینی کند. مانند شهید چمران، شهید سلیمانی و شهید فخریزاده که از زمان دانشجویی ضمن خودسازی و علم اندوزی، فعالیتهای همه جانبهای داشتند و دانشجویان باید آنها را به عنوان الگو، سرمشق خود قرار دهند.
این نشست با طرح پرسش از سوی دانشجویان و پاسخ مسئولان به پایان رسید.
11 آذر 1399 / تعداد نمایش : 2004