تشریح اقدامات کمیته بازاریابی پژوهشی در نشست شورای دانشگاه
خلاصه خبر: در نشست ۲۴ شهریور ماه شورای دانشگاه، گزارش کمیته بازاریابی پژوهشی از سوی مدیر دفتر پژوهش های کاربردی ارائه شد.
مدیر دفتر پژوهش های کاربردی در سخنانی اظهار داشت: با توجه به دستور مقام معظم رهبری و مشخص شدن برنامه هایی از سوی وزارت علوم مبنی بر گسترش برنامه های ارتباط میان دانشگاه با صنعت و جامعه، کمیته بازاریابی پژوهشی دانشگاه چند بسته موفقیت ذیل طرح تحول راهبردی دانشگاه تعریف کرد که تحت عنوان روال " تقویت توانمندی مالی دانشگاه تربیت مدرس از طریق رشد جهشی انجام پژوهشهای کاربردی و توسعه ای" تعریف شد.
دکتر سید ابریشمی افزود: تدوین نظام بازاریابی پروژه های تحقیقاتی دانشگاه تربیت مدرس– فاز ۳، اجرایی کردن نظام جامع بازاریابی و ثبت تجربه و درس آموخته، استقرار، تثبیت و جاری سازی نظام بازاریابی پروژه های تحقیقاتی دانشگاه تربیت مدرس (فاز دوم) از جمله بسته های موفقیت تعریف شده است.
وی با اشاره به فعالیت های کمیته بازاریابی پژوهشی دانشگاه تصریح کرد: گردآوری خدمات و توانمندی های پژوهشی دانشکدهها، ارائه توانمندی های گردآوری شده در جلسات کمیته بازاریابی پژوهشی و فناوری و امتیازدهی توسط اعضای کمیته، راهاندازی سامانه طرحها و فرصتهای پژوهشی دانشگاه، راهاندازی سامانه توانمندیهای تولیدی و خدماتی دانشگاه، نامه نگاری توانمندی ها طبق تمپلیت مشخص به سازمانهای هدف، همایشها و بازدیدها و جریان سازی توانمندیهای از طریق بروشور، پوستر و شبکههای مجازی (در دست اقدام) از جمله این اقدامات است.
وی در خصوص گردآوری توانمندی های دانشگاه گفت: در این زمینه ۸۸ طرح تهیه شد که 65 طرح در کمیته ارائه و ۲۰ طرح اولویت دار شناخته شد.
مدیر دفتر پژوهش های کاربردی در ادامه به معرفی سامانه توانمندیهای تولیدی و خدماتی دانشگاه تربیت مدرس به آدرس www.rmarketing.modares.ac.ir و سامانه طرحها و فرصتهای پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس به آدرس www.arto.modares.ac.ir پرداخت.
وی در خصوص سامانه تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری نیز خاطرنشان ساخت: این سامانه به آدرس www.sate.atf.gov.ir از مهرماه ۹۷ آغاز به کار کرده و ۱۱۸ عضو هیات علمی عضو این سامانه هستند و تا کنون ۱۹۸۷ اولویت در این سامانه ثبت شده و ۲۱۵۵ پیشنهاد به سامانه ارسال شده که ۱۳۷ مورد آن مربوط به دانشگاه تربیت مدرس است. تعداد پیشنهادهای تایید شده ۴۸۵ مورد است که ۱۹ مورد آن مربوط به دانشگاه تربیت مدرس می باشد و لازم است اساتید دانشگاه نسبت به این امر و ارسال پیشنهاد خود به این سامانه اهتمام بیشتری داشته باشند.
در ادامه رییس دانشگاه بر لزوم تقویت انگیزه اساتید جهت ایجاد ارتباط با صنعت تاکید کرد و از روسای دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی خواست تا با ایجاد الزامات مقطعی برای اساتید و مشوق های لازم در جهت افزایش ارتباط اعضای هیات علمی با صنعت تلاش کنند.
26 شهریور 1399 / تعداد نمایش : 1244