رتبه «برگزیده» دانشگاه در دوازدهمین دوره جشنواره بینالمللی حرکت
خلاصه خبر: دانشگاه تربیت مدرس برای دومین سال پیاپی به عنوان دانشگاه برگزیده در حوزه فعالیتهای انجمنهای علمی-دانشجویی کشور شناخته شد.
آیین پایانی دوازدهمین جشنواره بینالمللی حرکت، ۲۱ مردادماه با حضور وزیر علوم، معاون فرهنگی و اجتماعی این وزارتخانه و جمعی از مدیران کشور به میزبانی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم اظهار داشت: حضور دانشجویان در قالب انجمنهای علمی در سال های اخیر بیشتر مورد توجه قرار گرفته و دانشگاهها این انجمن ها را مورد حمایت قرار داده اند.
وی افزود: با این شرایط نسل جدیدی از دانشگاه را پیش رو داریم و باید دانش آموختگان را نیز مطابق با نیازهای روز تربیت کنیم.
دکتر غلامی خاطرنشان کرد: دانشگاهها نیز باید در قالب رفع نیازهای جامعه تلاش کنند که این حرکت در سالهای اخیر در کشور اتفاق افتاده و دانش آموخته های ما در شرکت های دانش بنیان یافته های خود را به خوبی کاربردی کرده و با استفاده از دانش خود مسیر رفع نیاز ها را طی می کنند. بنابراین نسل بعدی دانش آموخته ها باید با دانش بیشتر در این مسیر حضور پیدا کنند.
وی گفت: جشنواره حرکت در سال های اخیر رشد داشته و زمینه خوبی را برای کارهای مشترک و کارهای گروهی علمی در جهت یک موضوع برای دانشجویان فراهم کرده و باید به سمت کارهای گروهی و مشترک در دانشگاهها حرکت کنیم. زمانی که دانشگاههای مختلف در کنار هم قرار می گیرند در حل مشکلات جامع نگری بیشتری دارند و امیداریم این حرکت تاثیرگذاری خوبی داشته باشد.
غلامی به مشکلاتی که در شرایط کرونا در جامعه ایجاد شده، اشاره کرد و یادآور شد: همه کشورها که صاحب فناوری پیشرفته هستند در این شرایط به یک ظرفیت جدیدی دست یافتند، از مرزهای جغرافیایی عبور کرده و از روشهای سنتی خود خارج شدند این دستاورد بزرگی است و امیدواریم شاهد حضور دوباره دانشجویان در دانشگاهها باشیم.
معاون فرهنگی وزیر علوم نیز در اختتامیه دوازدهمین دوره جشنواره حرکت که در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد، اظهارداشت: این دانشگاه و دانشگاه شهید بهشتی برگزاری این جشنواره را برعهده داشتند و اختتامیه آن نیز به میزبانی دانشگاه الزهرا برگزار شد.
غلامرضا غفاری افزود: مجموعههای دانشجویی در قالب تشکلها و انجمنهای علمی بستری برای رشد دانشجویان و فرهنگ دانشگاهی هستند و جشنواره حرکت نیز که دوازدهمین دوره خود را پشت سر میگذارد با پویندگی و بالندگی بیشتر دانشجویان همراه بوده است.
وی تصریح کرد: با وجود مشکلات این جشنواره را برگزار کردیم، قرار بود جشنواره حرکت اسفند ماه ۹۸ در تبریز برگزار شود، ولی با توجه به شرایط و شیوع ویروس کرونا این جشنواره به صورت مجازی برگزار شد، با همه این شرایط شاهد رشد آثار ثبت شده نسبت به گذشته هستیم جشنواره امسال نه تنها بخش فرهنگی بلکه بخش علمی دانشگاهها را نیز به مشارکت گرفت و برای داوری آثار علمی بیش از ۷۰۰ عضو هیئت علمی اعلام مشارکت کردند.
معاون فرهنگی وزیر علوم گفت: یک هزار و ۵۴۸ اثر علمی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که در نهایت ۲۵۰ نفر از عضو هیات علمی دانشگاه این آثار را داوری کردند. ۱۰۰ دانشگاه در این جشنواره مشارکت کردند و ۳۰ هزار اثر نیز در بخش بین المللی به ثبت رسید که این آثار از ۱۲۷ کشور ارسال شده است.
جشنواره ملی حرکت ویژه انجمنهای علمی دانشجویی با تأکید بر هم افزایی، تکثیر ایده های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمنهای علمی دانشجویی همه ساله برگزار میشود.
این جشنواره تلاش می کند تا مبنا و مبدأ حرکتی نوین برای سازماندهی فعالیتهای علمی دانشجویی باشد. جشنواره ملی حرکت سالانه توسط اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور، پژوهشگاهها و سایر مراکز علمی با حمایت دستگاهها و سازمانهای دولتی و غیردولتی برگزار می شود
در این دوره دانشگاه تربيت مدرس ضمن کسب ۴ جایزه بخش دانشجویی برای دومین بار پیاپی به عنوان دانشگاه برگزیده در حوزه انجمنهای علمی دانشجويی کشور معرفی شد.
در این جشنواره، انجمنهای علمی- دانشجویی برق و کامپیوتر، جامعهشناسی، محیط زیست و زبان فرانسه به عنوان انجمنهای علمی دانشجویی برگزیده و شایسته تقدیر کشور شناخته شدند.
دو گروه دانشجویی از دانشگاه تربیتمدرس در دوازدهمین دوره این جشنواره، اجرای موسیقی و طراحی صحنه در این جشنواره را بر عهده داشتند.
دانشگاه تربیت مدرس پیش از این در سال های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ نیز موفق به کسب عنوان دانشگاه «شایسته تقدیر» در حوزه فعالیت انجمنهای علمی دانشجویی کشور شده بود.
21 مرداد 1399 / تعداد نمایش : 1021