رویدادها

39 1403/02/30

دیدار هیاتی از دانشگاه سنت پترزبورگ روسیه با مدیر روابط علمی بین المللی دانشگاه

به منظور پیگیری تفاهم نامه مابین دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه دولتی سنت پترزبورگ و بررسی راهکارهای اجرایی کردن مفاد آن، جلسه ای با حضور هیاتی از دانشگاه سنت پترزبورگ و مدیر روابط علمی بین المللی دانشگاه برگزار شد.

67 1403/02/26

افتتاح دفتر «بنیاد روسکی میر» روسیه در دانشگاه تربیت مدرس

مراسم رونمایی از دفتر بنیاد روسکی میر در دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس روز دوشنبه 24 اردیبهشت ماه برگزار شد.

116 1403/02/25

برگزاری نشست هم‌اندیشی پیرامون حجاب و عفاف

اولین نشست از سلسله نشست‌های هم‌اندیشی پیرامون حجاب و عفاف با حضور اساتید و کارشناسان این حوزه، ۲۴ اردیبهشت در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

39 1403/02/19

تقدیر و تشکر جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه از مدیر حراست

جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه طی نامه هایی جداگانه از محمد حسین پرکره مدیر حراست به دلیل اقدام ارزنده وی در جهت تجلیل از مقام استاد در روز معلم، تقدیر و تشکر کردند.

48 1403/02/18

تقدیر از رساله دانش آموخته دانشگاه در اولین دوره جایزه احمد اقتداری

در اولین دوره جایزه دوسالانه احمد اقتداری از رساله مریم حقیری ، دانش آموخته دکترای باستان شناسی دانشگاه تربیت مدرس تقدیر به عمل آمد.

7 1403/02/16

برگزاری جلسات «روان شناسی عرفانی با محوریت مثنوی معنوی» در دانشکده علوم انسانی

سلسله نشست های علمی ماهانه تحت عنوان «روان شناسی عرفانی با محوریت مثنوی معنوی» در دانشکده علوم انسانی برگزار می شود.

104 1403/02/11

سفر علمي سرلشكر صفوي و دانشجويان دانشگاه تربيت مدرس به استان هرمزگان

سرلشكر صفوي دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا به همراه تعدادی از اساتید و دانشجويان دانشگاه هاي تربيت مدرس و شهید بهشتی در قالب اردوي راهيان پيشرفت از زيرساخت هاي اقتصادي و نظامي استان هرمزگان بازديد كرد.

11 1403/02/09

برگزاری جلسه سخنرانی در حوزه جغرافیای سیاسی

جلسه سخنرانی با عنوان «تحلیل آماری و فضایی در جغرافیای سیاسی» 11 اردیبهشت 1403 در دانشکده علوم انسانی برگزار می شود.

ادامه اخبار...