سه‌شنبه 8 مرداد 1398 774

میزان شهریه دانشگاه تربیت مدرس برای سال تحصیلی جدید

دانشگاه‌های سراسری همه ساله بر اساس مصوبات هیئت امنای خود تا یک سقف مشخص می‌توانند شهریه‌های خود را افزایش دهند و تمامی دانشجویان ورودی جدید شهریه پرداز مانند دوره‌های نوبت دوم و پردیس‌های خودگردان نیز موظف به پرداخت شهریه مطابق آن خواهند بود.
امسال نیز دانشگاه‌های سراسری میزان افزایش شهریه دوره‌های شبانه و پردیس‌های خود را بر اساس رأی هیئت امنا و در نظر گرفتن شرایط اقتصادی کشور و وضعیت دانشجویان اعلام کردند.
بر اساس این گزارش حداکثر افزایش شهریه دانشگاه‌های سراسری در تهران حدود ۱۵ درصد اعلام شده است.
رییس دانشگاه در این باره گفت: امسال هیئت امنای دانشگاه راجع به افزایش شهریه دوره‌های شبانه و پردیس‌های دانشگاه بسیار با احتیاط و متناسب با وضعیت دانشجویان اقدام کرد و ۱۰ تا حداکثر ۱۲ درصد افزایش شهریه اعمال شد.