دوشنبه 20 خرداد 1398 162

آیین بزرگداشت دکتر احمد احمدی برگزار می شود

همزمان با نخستین سالگرد درگذشت حجت الاسلام والمسلمین احمد احمدی مراسم بزرگداشت وی ۲۲ خرداد در سازمان سمت برگزار می شود.

آیین بزرگداشت دکتر احمد احمدی برگزار می شود

همزمان با نخستین سالگرد درگذشت حجت الاسلام دکتر احمد احمدی، از بنیانگذاران نامی دانشگاه تربیت مدرس، استاد برجسته حوزه و دانشگاه و رییس فقید سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت)، آیین بزرگداشت این استاد فقید، از ساعت ۱۴ تا ۱۶ روز چهارشنبه 22 خرداد با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، شخصیت های ملی، سیاسی، علمی، استادان و دانش‌پژوهان حوزه و دانشگاه در محل سازمان «سمت» واقع در بزرگراه جلال آل احمد، ضلع غربی تقاطع یادگار امام برگزار می شود.
مرحوم احمدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و بنیان‌گذار سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت) بود و حدود ۳۳ سال مدیریت این سازمان را بر عهده داشت. وی همچنین از مؤسسان دانشگاه تربیت مدرس بود و نزدیک به دو دهه رییس دانشکده علوم انسانی دانشگاه بود. وی در هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی، نمایندگی مردم تهران را بر عهده داشت.