چهارشنبه 11 اردیبهشت 1398 621

تجلیل از عضو هیأت علمی دانشگاه به عنوان استاد نمونه کشوری

دکتر میر فضل‌اله موسوی‌کوزه‌کنان عضو هیأت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه به عنوان استاد نمونه کشوری برگزیده و تقدیر شد.

تجلیل از عضو هیأت علمی دانشگاه به عنوان استاد نمونه کشوری

در چهارمین همایش ملی آموزش عالی و بیست و هفتمین آیین نکوداشت اعضای هیأت علمی نمونه کشوری که با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، دکتر میر فضل‌اله موسوی‌کوزه‌کنان استاد پایه 40 رشته شیمی تجزیه دانشگاه در میان 13 استاد نمونه برگزیده قرار گرفت.
گفتنی است بیست و هفتمین آیین نکوداشت اعضای هیأت علمی نمونه کشوری روز دوشنبه 9 اردیبهشت ماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار و طی آن از 13 استاد نمونه کشوری و 7 عضو هیأت علمی دانشگاه ها به عنوان سرآمدان آموزشی تجلیل شد. وی از نخستین اعضای هیات علمی بشمار می رود که برای مدت 8 سال به عنوان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه در دهه 70 مشغول بکار بوده است.