متن کامل خبر

جلسه تودیع و معارفه رئیس دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی

خلاصه خبر: جلسه توردیع و معارفه رئیس دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی در روز چهارشنبه مورخ 19/4/98 در پردیس نور برگزار شد.

• جلسه تودیع و معارفه رئیس دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس در روز چهارشنبه مورخ 19/4/98 با حضور جناب آقای دکتر سحری مشاور محترم رئیس دانشگاه و مدیر کل حوزه ریاست و جناب آقای دکتر فتح الهی معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه در پردیس نور برگزار شد. در این جلسه ابتدا آقای دکتر فتح الهی به ایراد سخنرانی پرداختند و ضمن تشریح سیاستهای دانشگاه در خصوص مسائل مختلف آموزشی و پژوهشی از آقای دکتر ریاحی (رئیس پیشین دانشکده) به دلیل زحماتشان در زمان تصدی مسئولیت تشکر و قدردانی نمودند و برای آقای دکتر عابدیان (رئیس جدید دانشکده) آرزوی موفقیت و بهروزی داشتند. در ادامه آقایان دکتر ریاحی و دکتر عابدیان به ایراد سخنرانی پرداختند و مسائل و موضوعات خود را مطرح کردند. در انتها نیز آقای دکتر سحری ضمن ابلاغ پیام رئیس محترم دانشگاه از آقای دکتر ریاحی تشکر و قدردانی نمودند و برای آقای دکتر عابدیان آرزوی موفقیت و بهروزی نمودند. در پایان احکام مربوطه تقدیم روسای پیشین و جدید دانشکده شد و جلسه با تهیه عکس یادگاری به پایان رسید .

19 تیر 1398 / تعداد نمایش : 1305