متن کامل خبر

سخنرانی با موضوع خلیج فارس توسط آقای دکتر سید جعفر سیف آبادی

خلاصه خبر: سخنرانی با موضوع خلیج فارس، تاریخچه و موقعیت اجتماعی و تاریخی آن توسط آقای دکتر سید جعفر سیف آبادی در دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی برگزار شد.

• به مناسبت گرامیداشت روز ملی خلیج فارس (دهم اردیبهشت) سخنرانی با موضوع خلیج فارس، تاریخچه و موقعیت اجتماعی و تاریخی آن توسط آقای دکتر سید جعفر سیف آبادی دانشیار گروه زیست شناسی دریا با حضور اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی برگزار شد. اهمیت، ویژگی های زیستی و غیر زیستی خلیج فارس از گذشته تا به امروز از اهم محورهای مطرح شده در این سخنرانی علمی بود. همچنین نقش کشورهای همسایه در بهره برداری از منابع این اکوسیستم، ساخت جزایر مصنوعی برای افزایش مرزهای کشورهای عربی و تأثیرات منفی آن بر این اکوسیستم مورد بحث و بررسی قرار گرفت. ضمناً پروژه های آب شیرین کن مورد استفاده در جزایر و کشورهای همسایه و آثار مخرب آن بر این اکوسیستم نیز تحلیل شد..

18 اردیبهشت 1398 / تعداد نمایش : 1166