کارگاه "فرآیندهای نقطه‌ای فضایی"

خلاصه خبر: آخرین کارگاه از سلسله کارگاه‌های روش‌های آماری در علوم شناختی با عنوان "فرآیندهای نقطه‌ای فضایی" روز چهارشنبه 19 مهر ماه 1396 از ساعت 9 الی 16 به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس در دانشکده علوم ریاضی برگزار شد.

سلسله کارگاه‌های آموزشی "روش‌های آماری در علوم شناختی" با هدف آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان و پژوهشگران حوزه‌های مختلف علوم شناختی با روش‌های آماری در قالب پنج کارگاه در دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، شهید بهشتی، تربیت مدرس و پژوهشگاه دانش‌های بنیادی برگزار شده است. این کارگاه‌ها با حمایت ستاد علوم شناختی و تیم تحلیل علمی داده‌ها (سدا) و تدریس سرکار خانم دکتر فرزانه صفوی‌منش عضو هیأت علمی دانشکده ریاضی و پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.

آخرین کارگاه از این سلسله کارگاه‌ها با عنوان "فرآیندهای نقطه‌ای فضایی" با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه‌‌های سراسر تهران و تدریس سرکار خانم دکتر فرزانه صفوی‌منش، روز چهارشنبه 19 مهر ماه 1396 از ساعت 9 الی 16 در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

خانم دکتر فرزانه صفوی‌منش، مدرس این کارگاه، بعد از معرفی مقدماتی از فرآیندهای تصادفی و انواع داده‌های فضایی، خلاصه‌ای از آماره‌ها و اقسام فرآیندهای نقطه‌ای از جمله فرآیندهای نقطه‌ای پواسن، مارکفی و کاکس را تشریح نمودند. ایشان روش‌های برآورد پارامترهای مدل‌های فرآیندهای نقطه‌ای و هم‌چنین روش‌های بررسی نیکویی چنین مدل‌هایی را با بیانی شیوا و رسا برای دانشجویان بیان نمودند. در آخر نیز، به منظور عملی شدن و تصویرسازی راحت‌تر مطالب عنوان شده، نحوه اجرا و به کارگیری تمامی تئوری‌های به کار رفته در مدل‌های فرآیندهای نقطه‌ای فضایی به صورت عملی در نرم‌افزار R اجرا شدند.

1 آذر 1396 / تعداد نمایش : 1791