اطلاعیه تصویب طرح تحقیق در گروه

خلاصه خبر: به اطلاع دانشجویان محترم می رساند، پس از تصویب طرح تحقیق در شورای تخصصی گروه های مربوطه، دانشجو تنها دو هفته فرصت دارد تا طرح تحقیق خود را جهت طرح در شورای پژوهشی به اداره پژوهش دانشکده تحویل نماید

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند، پس از تصویب طرح تحقیق در شورای تخصصی گروه های مربوطه، دانشجو تنها دو هفته فرصت دارد تا طرح تحقیق خود را جهت طرح در شورای پژوهشی به اداره پژوهش دانشکده تحویل نماید. و پس از تصویب طرح در شورای پژوهشی، دانشجو سه هفته مهلت دارد تا اصلاحات نهایی را اعمال نموده و جهت انجام سایر امور پژوهشی و بارگذاری طرح خود در سامانه گلستان و صدور حکم اقدام نماید. در صورتی که دانشجو از مهلت های مذکور تجاوز نماید اداره پژوهش از دریافت طرح و پیگیری امور مربوط به دانشجو جدا معذور خواهد بود.

اداره پژوهش دانشکده حقوق

11 اردیبهشت 1398 / تعداد نمایش : 813