نشست علمی با عنوان: حق بر محیط زیست سالم

خلاصه خبر: در تاریخ1398/01/25 نشستی با عنوان «حق بر محیط زیست سالم» توسط انجمن علمی دانشجویی حقوق بین‌الملل دانشگاه تربیت مدرس با حضور جناب دکتر حسین طباطبایی استادیار دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس، سرکار خانم دکتر طیبه صاحب استادیاردانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس و سرکار خانم دکتر رامونا دومونیسیا از دانشگاه پتیسی رومانی در سالن عدالت دانشکده حقوق دانشگاه برگزار شد.

در ابتدا خانم دکتر صاحب به مهمانان خارجی که از دانشگاه پتیسی رومانی تشریف آورده بودند خیر مقدم گفتند و از همکاری دانشگاه با دانشگاه مذکور در رومانی صحبت کردند. در ابتدا سخنران اول خانم  دکتررامونا دومونیسیا از دانشگاه پتیسی در ارتباط با حق بر محیط زیست سالم در رومانی و حقوق محیط زیست در رومانی و این که محیط زیست چه تاثیری در قانون گذاری این کشور داشته اند و قوانینی که در زمینه محیط زیست وجود دارد صحبت کردند.در ادامه سخنران بعدی آقای دکتر حسین طباطبایی موضوع سخنرانی خودشان را تحت عنوان حق انرژی های تجدید پذیر و حق محیط زیست سالم در اتحادیه اروپا وکشورهایی که از انرژی تجدید پذیر استفاده میکنند و آمار و ارقامی از بزرگ ترین شرکت های جهان برای مثال توتال فرانسه که در زمینه انرژی تجدید پذیر فعالیت دارند ارئه کردند. نشست به دو زبان  انگلیسی و فارسی برگزار شد.
در پایان نشست، پس از دقایقی پذیرایی و استراحت از اساتید و مدعوین محترم، جلسه پرسش و پاسخ و تعامل دوجانبه از سوی دانشجویان حاضر و اساتید محترم صورت گرفت و یادبودی از سوی ریاست دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس به مهمانان خارجی اعطا شد

31 فروردین 1398 / تعداد نمایش : 914