صنایع غذایی (1371 - تاکنون)
علوم و صنایع غذایی
میسور، هندوستان
صنایع فرآورده های کشاورزی
دانشگاه تربیت مدرس،
علوم و صنایع غذایی
دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، ایران
آقای دکتر محمدحسین عزیزی از بهمن ماه سال 1371 تاکنون به عنوان عضو هیات علمی و اکنون به عنوان استاد تمام پایه 42 در دانشگاه تربیت مدرس مشغول به کار می باشند. ایشان علاقه مند به پژوهش در زمینه انواع روشهای بسته بندی و محافظت از مواد غذایی، تکنولوژی انواع غلات و فرآورده ها، افزودنی های طبیعی و سنتزی مواد غذایی و تکنولوژی های نوین غذایی هستند. نامبرده تاکنون بیش از 114 مقاله تحقیقاتی چاپ شده در مجلات معتبر بین المللی، 189 مقاله در مجلات داخلی، 7 فقره ترجمه و تالیف کتاب و چند مورد ثبت اختراع در کارنامه علمی خود دارند. ایشان همچنین فعالیتهای اجرایی مختلفی را در کارنامه خود دارند که در قسمت سوابق اجرایی ذکر شده اند. آقای دکتر عزیزی درجه کارشناسی خود را از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و کارشناسی ارشد را از دانشگاه تربیت مدرس (در سال های 1364 و 1368) و دکتری تخصصی را از مرکز تحقیقات صنایع غذایی میسور کشور هندوستان (در سال 1380) دریافت نموده و تاکنون راهنمائی بیش از 150 و مشاوره بیش از 175 دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری را عهده دار بوده اند.
اطلاعیه ای درج نشده است