access deny [115]

متن کامل خبر


 
دوربین‌‎ها روزانه ۲۵ هزار خودرو را جریمه می‌کنند

خلاصه خبر: رئیس گروه سامانه‌های حمل‌ونقل هوشمند مرکز مدیریت راه‌ها گفت: هزار و ۱۰۰ دستگاه دوربین برای ثبت تخلفات جاده‌ای در کشور فعال شده که روزانه ۲۵ هزار خودرو متخلف عبوری را جریمه می‌کنند.

رئیس گروه سامانه‌های حمل‌ونقل هوشمند مرکز مدیریت راه‌ها گفت: هزار و ۱۰۰ دستگاه دوربین برای ثبت تخلفات جاده‌ای در کشور فعال شده که روزانه ۲۵ هزار خودرو متخلف عبوری را جریمه می‌کنند.

پوریا علیمردانی  اظهار داشت: هزار و ۷۳۵ دستگاه دوربین ثبت تخلف در جاده های کشور نصب شده که تاکنون هزار و  ۱۰۰ دستگاه آن فعال شده که تلاش داریم شمار دوربین های منصوبه امسال به هزار و ۸۷۰ دستگاه برسد که البته شمار دوربین های فعال هم به همین نسبت افزایش خواهد یافت.

وی به کاهش برخی تخلفات حادثه ساز جاده ای اشاره کرد و گفت: با اقدامات انجام شده در این دولت و با ارتقای سامانه های هوشمند، میزان تخلف سرعت غیرمجاز در جاده های کشور از ۸.۵ درصد سال ۹۴، به کمتر از ۶.۵ درصد در سال جاری رسیده است و با ارتقای سیستم های هوشمند جاده ای، تلفات جاده ای کاهش یافته است.

رئیس گروه سامانه‌های حمل‌ونقل هوشمند مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: در وضعیت مناسب در بزرگراه ها، در هر ۲۰ کیلومتر یک دستگاه دوربین ثبت تخلف و در آزادراه ها در هر ۱۰ کیلومتر یک دستگاه دوربین ثبت تخلف جاده ای نصب می شود اما اکنون به طور متوسط در جاده های ما در هر ۳۰ کیلومتر، یک دستگاه دوربین به کار گرفته شده است.

۱۹۰۰ میلیارد ریال برای هوشمندسازی مدیریت راه‌ها

وی گفت: امسال حدود هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای هوشمندسازی مدیریت راه های کشور منظور شده که شامل اعتبارات ساخت و نگهداری سامانه ها و تجهیزات است.

وی یکی از اقدامات مهم در هوشمندسازی مدیریت حمل و نقل را ایجاد و راه اندازی سامانه های توزین بار در حال حرکت عنوان کرد و گفت: سامانه های توزین بار، قادر هستند میزان بار ناوگان باری را در حین حرکت، محاسبه کرده و تخلف اضافه تناژ را ثبت کنند.

علیمردانی افزود: این سامانه در ۳۵ نقطه از محورهای کشور نصب و راه اندازی شده و راه اندازی آن در ۶۴ نقطه دیگر در دست برنامه ریزی و اجرا است.

رئیس گروه سامانه‌های حمل‌ونقل هوشمند مرکز مدیریت راه‌ها گفت: برخورد با اضافه تناژ ناوگان باری در راستای صیانت از راه ها و سرمایه های ملی در دستور کار است زیرا حمل بار با با وزن بیش از حد مجاز، به آسفالت جاده ها آسیب زده و سبب استهلاک زودرس جاده ها می شود و علاوه بر آن، می تواند عاملی برای بروز تصادفات جاده ای بوده و تهدیدی برای ایمنی تردد جاده ای باشد.

وی خاطرنشان کرد: راه اندازی سامانه هوشمند توزین بار در حال حرکت، در یک نقطه از محورهای خراسان شمالی در حال پیگیری است که البته هنوز به بهره برداری نرسیده، اما تلاش داریم زودتر آنرا راه اندازی کنیم.

علیمردانی، نصب ترددشمار در جاده ها را از دیگر اقدامات مدیریت راه ها برشمرد و گفت: تاکنون ۲ هزار و ۴۰۰ دستگاه ترددشمار در راه های اصلی نصب شده است که تمام محورهای اصلی را پوشش می دهند.

افزایش سفرها در شهریورماه و تعطیلات محرم  

وی با اشاره به افزایش سفرها در روزهای پایانی شهریورماه گفت: هر ساله و در روزهای پایانی فصل تابستان شاهد بالا رفتن میزان تردد جاده ای هستیم و البته پیش بینی می شود در تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی هم، حجم ترافیک در جاده ها بیشتر شود از این رو تدابیر لازم برای تامین و ارتقای ایمنی جاده ها اندیشیده شده و تلاش داریم تا خدمات رسانی به مسافران تقویت شود.

رئیس گروه سامانه‌های حمل‌ونقل هوشمند مرکز مدیریت راه‌های کشور تصریح کرد: از مردم انتظار می رود پیش از سفر، وضعیت جاده ها را با تماس با سامانه ۱۴۱ استعلام کنند تا راحت تر بتوانند زمان سفر را مدیریت کنند.

ایمنی راه های ایران در جایگاه ۱۲۰ جهانی 

علیمردانی درباره ایمنی جاده های کشور گفت: ایران، جایگاه مناسبی در میان کشورهای جهان، در زمینه ایمنی راه ها ندارد و بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، به لحاظ شمار تلفات جاده ای به جمعیت، جایگاه ۱۲۰ را در بین کشورهای جهان دارد.

وی گفت: این شاخص، اصلا مطلوب نیست و باید بهبود یابد و یکی از اقدامات این مدیریت در این زمینه، توسعه و ارتقای سیستم های هوشمند است.

وی افزود: در وقوع تصادفات، سه عامل انسان، خودرو و جاده سهم دارند که در این میان، عامل انسانی ۷۰ درصد از عوامل وقوع سوانح را به خود اختصاص داده و ۳۰ درصد نیز مربوط به وضعیت خودرو و جاده ها است که البته در کشورهای رشدیافته، سهم جاده و خودرو کمتر از کشور ما است.

رئیس گروه سامانه‌های حمل‌ونقل هوشمند مرکز مدیریت راه‌های کشور روز چهارشنبه برای بررسی وضعیت جاده های خراسان شمالی به این استان سفر کرده بود.

خراسان شمالی بدون احتساب راه های روستایی، هزار و ۳۴۳ کیلومتر راه دارد که ۱,۵۴ درصد از راه های کشور را تشکیل می دهد که شامل ۱۶۶ کیلومتر بزرگراه، ۴۳۲ کیلومتر راه اصلی و ۷۴۵ کیلومتر راه فرعی است.

طول راه های روستایی این استان هم چهار هزار و ۶۵۴ کیلومتر است که ۳,۶ درصد از راه های روستایی کشور را شامل می شود و رتبه ۱۳ این شاخص را در بین استان های کشور دارد.

طول راه های شریانی این استان نیز ۶۳۷ کیلومتر است که ۱,۸ از راه های شریانی کشور را دربرمی گیرد.


16 شهریور 1398 / تعداد نمایش : 509