متن کامل خبر


 
برگزاری اولین کنگره ی بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ی ملی علوم و صنایع غذایی ایران

خلاصه خبر: اولین کنگره ی بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ی ملی علوم و صنایع غذایی ایران به همت دانشگاه تربیت مدرس و انجمن علوم و صنایع غذائی،در تاریخ 27 لغایت 29 مهرماه سال جاری به مدت سه روز در محل سالن همایش های پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران در شهر تهران برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، اولین کنگره ی بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ی ملی علوم و صنایع غذایی ایران به همت دانشگاه تربیت مدرس و انجمن علوم و صنایع غذائی،در تاریخ 27 لغایت 29 مهرماه سال جاری به مدت سه روز در محل سالن همایش های پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران در شهر تهران برگزار گردید.

این کنگره روز سه شنبه 27/7/1395 با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید آغاز گردید و پس از پخش سرود افتخارآمیز جمهوری اسلامی ایران رسمیت یافت و سپس با سخنان آقای دکتر محمدحسین عزیزی، رئیس کنگره و رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، آغاز بکار کرد. اساتید، محققان و دانشجویان مراکز مختلف آموزش عالی کشور و صاحبان مشاغل و صنایع مرتبط با رشته ی صنایع غذایی، همگام با اهداف برگزاری این کنگره ی بین المللی، به ارائه سخنرانی، مقاله های علمی و راهکردهای گوناگون پرداختند.

آقای دکتر عزیزی عضو هیات علمی دانشگاه و رئیس این کنگره در خصوص اهداف برگزاری این همایش گفت: هدف از برگزاری این کنگره تبادل اطلاعات بین تولید کنندگان و ایجاد ارتباط با شرکت های بین المللی برای توسعه و گسترش صادرات محصولات غذایی است.

گفتنی است مراسم افتتاحیه ی این کنگره ی بین المللی، با حضور وزیر جهاد کشاورزی، آقای مهندس محمود حجتی نجف آبادی ، و هیئت همراه برگزار شد و وی به ایراد سخنرانی پرداخت.وزیر جهاد کشاورزی در بخشی از سخنان خود با اشاره به استاندارد سازی محصولات کشاورزی صادراتی گفت: صادرات محصول نیازمند هماهنگی بین دولت ها نیز هست؛ در اختیار گرفتن بازار مصرف کار ساده ای نیست و دولت ها به راحتی آن را از دست نمی دهند.
وزیر کشاورزی گفت: صادرات محصولات غذایی نیازمند ایجاد شبکه و هلدینگ است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی ایجاد شود، تجربه صادرات محصولات کشاورزی به روسیه نشان داد که این عرصه نیازمند فعالیت و هماهنگی های بیشتری بین همه اجزای جامعه است. وی تاکید کرد: متاسفانه وارد کنندگان ایرانی به راحتی و بدون دریافت هیچ امتیازی بازار مصرف ایران، این سرمایه گرانبها را در اختیار کشورهای خارجی قرار می دهند. بازار چند ده میلیونی مصرف یک ابزار قدرتمند در معادلات سیاسی و نظامی است و باید از آن حراست کرد.
آقای حجتی نیروی انسانی جوان و تحصیل کرده را از دیگر نقاط قوت بازارمحصولات غذایی دانست و اظهار کرد: در صورت تولید محصولات غذایی، زمینه اشتغال جوانان نیز فراهم خواهد شد.

پس از سخنرانی وزیر محترم جهاد کشاورزی، آقای مهندس مهرفرد، قائم مقام وزیر در امور بازرگانی و صنایع تبدیلی وآقای دکتر محمدعلی سحری، عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس، از دیگر سخنرانان این مراسم بودند. 

گفتنی است که این کنگره با حضور 18 شرکت تولید کننده محصولات غذایی، به دبیرکلی آقای دکتر محسن برزگر، عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی و با همکاری 28 دانشگاه داخلی برگزار گردید و در طول برگزاری آن، 500 پوستر به نمایش گذاشته شد و حدود 96 نفر از استادان و کارشناسان صنایع علوم غذایی به ایراد سخنرانی پرداختند. در ضمن، آقای دکتر حسن احمدی گاولیقی، عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی، دبیر اجرایی این کنگره بود.

اولین کنگره ی بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ی ملی علوم و صنایع غذایی ایران در روز پنج شنبه مورخ 29/7/1395( روز اختتامیه) با حضور آقایان مهندس ابویی مهریزی معاون برنامه ریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت و دکتر صادقی نیارکی، مدیرکل صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی این وزارتخانه، با اهدای جوایز و تقدیر از نفرات برتر و قرائت قطعنامه به کار خود پایان داد.

3 آبان 1395 / تعداد نمایش : 494