جشن میلاد با سعادت نبی مکرم اسلام، و امام جعفر صادق(ع) برگزار شد

خلاصه خبر: جشن میلاد با سعادت نبی مکرم اسلام، پیامبر رحمت، محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق(ع) به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ششم دی ماه در سالن اجتماعات شهید چمران برگزار شد.

جشن میلاد با سعادت نبی مکرم اسلام، پیامبر رحمت، محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق(ع) به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ششم دی ماه در سالن اجتماعات شهید چمران برگزار شد.
در این مراسم دکتر امین ناصری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن تبریک میلاد خجسته رسول اکرم (ص) و هفته وحدت گفت: در طول تاریخ، نسل بشر همواره با پرسش هایی نظیر چه کسی انسان را آفریده؟ هدف از خلقت این همه زیبایی و پیچیدگی در جهان هستی چیست؟ درگیر بوده است. این نگاه به هستی و آفرینش و اشتیاق برای کشف راز و رمز خلقت، انسان را از سایر موجودات متفاوت ساخت. در قرن 21 با همه ی پیشرفت های بشری، همچنان بسیاری از پرسش ها بدون پاسخ مانده اند. شاید رمزهایی گشوده شده باشد، اما رازهای خلقت سر به مهر مانده است. با وجود سختی های زندگی در عصر حاضر، انسان ها در خلوت خود باز هم با این سؤالات مواجه هستند. بسیاری از فلاسفه و نویسندگان بزرگ بخاطر عدم دریافت پاسخ منطقی برای فلسفه واقعی زندگی دست به خودکشی زدند.
وی در ادامه افزود: پیامبران، تنها کسانی بودند که برای پاسخگویی به سؤالات انسان ها آمدند. آنها از آسمان نشانه هایی تحت عنوان وحی دریافت کردند که به انسان ها بگویند ورای این دنیای مادی، چیزهای بسیاری وجود دارد. پیامبران راه های اتصال با خداوند را به ما نشان دادند و اگر این اتصال به درستی صورت گیرد، بشر سعادتمند شده و زندگی خوبی خواهد داشت.
وی در پایان بر قرائت درست از دین اسلام و قرآن تأکید کرد و گفت: باید قرآن را خوب بفهمیم و از این کتاب آسمانی برداشت صحیح داشته باشیم، در این صورت است که به اسلام واقعی رحمانی دست خواهیم یافت و در مقابل هجمه های دنیای کنونی و فرقه های بی پایه و اساسی همچون داعش که سعی در مخدوش کردن چهره واقعی اسلام دارند، جامعه را با قرآن حفظ کنیم. باید پیام آسمانی اسلام را آویزه گوشمان کنیم و با انجام فرامین آن در دنیا و آخرت سربلند باشیم.
در بخش دیگری از این مراسم حجت الاسلام درانی مدرس حوزه و دانشگاه، از پیامبر اسلام به عنوان یک شخصیت علمی یاد کرد و گفت: نخستین کلمه ای که در غار حرا بر پیامبر اسلام وحی می شود، کلمه اقرء است. بعثت پیامبر با یک حرکت فرهنگی آغاز می شود. زبان اسلام زبان علم و فرهنگ است و محمد(ص) شخصیتی علمی و فرهنگی دارد. اما او فوق بشر نیست، بلکه بشر فوق العاده ای است که به او وحی می شود. او پیامبر رحمت، مهربانی و عطوفت است که به زمان و عده ی خاصی تعلق ندارد. با پیروی از قرآن (معجزه ماندگار پیامبر اسلام) و سیره حضرت رسول(ص) می توان در تمامی اعصار بر مشکلات فائق شد و راه سعادت در پیش گرفت.
گفتنی است جشن میلاد نبی اکرم(ص) با اجرای موسیقی سنتی و اهداء جوایز برندگان مسابقه تربیت مدرس در اولین نگاه و مسابقه ویژه عاشورا به پایان رسید.


16 دی 1394 / تعداد نمایش : 7555

اخبار

access deny [1624]